Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C## - RONARK SYSTEM [BEST Production] 2020-02-12

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tr ye 18.3b güncellemesinde gelen bir ozelligi almak ve göstermek zor bir iş değil uiscriptden kordinatina yerlestirip gerekli fonksiyonlari tanimlayabilirsin asıl iş onu çalıstırmak bkz:

[/QUOTE]
Onur abim adalet dağıtıyor

Tr ye 18.3b güncellemesinde gelen bir ozelligi almak ve göstermek zor bir iş değil uiscriptden kordinatina yerlestirip gerekli fonksiyonlari tanimlayabilirsin asıl iş onu çalıstırmak bkz:

Ha buda kapak cevap niteliğinde oldu teşekkürler Onur kardeşim dediğin gibi official kavramını arkadaşlar bilmiyor görüntü olarak eklerler vay benim sistemim vay ben yaptım vs şöyle böyle iş icraat onu oraya koyup çalıştırmak marifet gerisi fasi fiso :D :D

yorumların hepsini okudum, sonra döndüm konuya baktım elindeki işe yarmaz bir sistemi paylaşmıssın, oysa elinde zodiac hidra canavart kart var tarama sonuçlarının arka planında koymussun bilerek göstermek için. sen bunlardan kaçını payaşabilirsinde cesaretin varmı millete hava yapıyon yok olkan41 in hatırı olmasa falan piyasada herkesin elinde dolaşan sistemler zaten zodiac hidra canavart kart yok bilmem kralı yakala posta kutusu cart curt metin2 gibi basit bir oyun için bu kadar şeye gerek yok. Yakında hepsi varez olur zaten hem varez olsa kaç kişi ekleyebilecekte zaten.
%99 quest zodyak
%99 quest hidra
Model render sız monstercard
İzinsiz sahibinden çalınan catch king
Oyunu gelistirmek yerine elinle oyunu zora sokan mailbox sistemi
Bunlari cidden oyununa eklemek istiyormusun

ooov konuya bak yorumlara bak :D

@cesurol353535 yazdıklarının bir kısmına katılıyordum, ki asıl hesabın yerine boş bi hesapla yorum attığına dikkat edene kadar, evet virus dediğin birkaç resimde göstermiş, nispet yaparcasına ama emin ol sadece quest :D kule mantığıyla çalışan bişi buna sistem denmez, o zaman şeytan kuleside sistem olması lazımdı.

her neyse türkiyede herkes kodlama biliyor beyler tartışmaya ne gerek duyuyorsunuz ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri