Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Rohan2 Server Files [ BEST Production ] Doğum Günü Hediyesi 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Eyvallah kardeşim

Eyvallah kardeşim cansın

Eyvallah kardeşim zodyak yok pıint gecmıs :D hdrada yok sadece gemı dıregıne saldırma kodları var yiyorlar milleti :D

8aQmgr.jpg

konudaki filesin benim filesimle uzaktan yakından alakası yok açın oyun sıfır sıkıntı bir oyun açarsan haber versene bakalım benim files mi görelim ben alt yapı olarak mercure2 kullanıyorum sadece bu dosyalardan sistem aldım bir iki o kadar kim demiş rohan alt yapısı kullandıgımı sadece halinize gülüyorum forumun işsizleri unutmadık seni ilkere abi abi bu filesi al abi abi dedigin günleri adama filesi aldırdın dolandırdın gelmiş halen burada yazacak yüzü buluyorsun kendinde aa pardon dogruya daha 12 yaşındasın olgunlaşmamış beyninle yazıyorsun kusura bakma :D

:D Bu files üstüne 1-2 sistem ekleyip satıyorsun dolandırıcı bana diyorsun bu paylaşımdan sonra o filesinizi kim alacak acaba oyuna girdim baktım npc'ler bile seninki ile aynı ? Buna ne diceksin ?

NA NA NA NA SELENA :brushteeth:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri