Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Rohan2 Server Files [ BEST Production ] Doğum Günü Hediyesi 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Eyvallah kardeşim sağolasın

- Valaho bende rohon2 vor ha hayotonda gormodıgin sestemler
+ ne diyon la değişik
küfür etti ve kaçtı AS:Dasd. :D :D

- seno mohkemoye vorecom konoyo kapat dinime ımanıma
+ ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın velet :ASdAS:d :D :D

- bilader hayırdır la niye vareze atıon evin adresını aldım yarın ordayım bombalıyacam ankarayı
+ sarı şahinlemi gelcen c4 mü yoksa normal bombamı
ve buda küfür etti kaçtı

La olum kime şekil yapıyonuz la benim adım bomba soyadım ölüm lan A:SDAS:Dasd :D :D

hayırlısı be qülüm asmhdasljkldksad

Diğer hesabın şifresini unuttum o_O
Öncelikle tüm okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu olay üzerinde mağduriyet primi kasmayı
düşünmediğimi belirtmek isterim. Ailevi sebeplerle birlikte farklı sebeplerden ötürü Metin2 piyasasında yokum.
Arkadaşımın ricası üzerine konuya cevap yazma zorunluluğu hissettim.
Beni iyi veya kötü tanıdığınızı biliyorum.
Ben bu piyasada gerek hatalarım gerek yaşadıklarımdan birşey çıkardım. İnsanlar siyah veya beyaz değildir.
İnsanlar grinin tonlarından oluşurlar. Onlara gerçekleri değil sadece duymak istediklerini söyleyin.
Dosyaların çıkmasını umursamıyorum ben Yakup'a geçmişte bazı yanlış şeyler yaptım oda bunu paylaşarak
yapması gerekeni yaptı. Bu nedenle Yakup'a kızamam.
Arkadaşlar bazı soruları merak etmişler gerek Mert'in konusunda gerek bu konuda bende bilgilendirmek istedim.
Rohan2 ekibinden atılmadım kendi isteğimle çıktım. Rohan2 sahibi ile aramızda açık muhabbeti olmadı. Onunda ekmeğini yedim
hakkını yiyemem.
Geçmişte farklı hesaplar arayışlar içerisinde bulundum bu hesapları değiştirmemin sebepleri hatalarımdı.
Mercure2 ve Astek dosyalarının warez olması benim yüzümdendir. Rohan2 dosyaları üzerindeki sebep çok farklıydı.
Belli bir projeye giriştim ve bunun sonucunda gelişen olaylar yargıya taşındı. Birlikte çalıştığım insanlar benim aileme yönelik tehdit ve şantajlarda bulundular. Tehdit ve şantajlar dolayısıyla Rohan2 dosyalarını atmak zorunda kaldım. Buna rağmen tehditleri bitmediği için savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Metin2 oyunu bana yazılım bilgisi,dostluk ve insanlar hakkında çok şey kattı.
Ama üzülmüyorum bazı şeyleri er yada geç öğrenmem gerekirdi bende öğrendim.
Piyasada davalık olduğum hariç kimde hakkım varsa hakkım helal olsun.
Sizde ister helal edin ister etmeyin ben artık bu piyasada yokum.

Saygılarımla
Ömer Bora KIZILCIK

Biz çoktan kutladik dogum gununu yakup Abi
Paylasim icin teşekurler

What errors do these files have?

Öncelikle tüm okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu olay üzerinde mağduriyet primi kasmayı
düşünmediğimi belirtmek isterim. Ailevi sebeplerle birlikte farklı sebeplerden ötürü Metin2 piyasasında yokum.
Arkadaşımın ricası üzerine konuya cevap yazma zorunluluğu hissettim.
Beni iyi veya kötü tanıdığınızı biliyorum.
Ben bu piyasada gerek hatalarım gerek yaşadıklarımdan birşey çıkardım. İnsanlar siyah veya beyaz değildir.
İnsanlar grinin tonlarından oluşurlar. Onlara gerçekleri değil sadece duymak istediklerini söyleyin.
Dosyaların çıkmasını umursamıyorum ben Yakup'a geçmişte bazı yanlış şeyler yaptım oda bunu paylaşarak
yapması gerekeni yaptı. Bu nedenle Yakup'a kızamam.
Arkadaşlar bazı soruları merak etmişler gerek Mert'in konusunda gerek bu konuda bende bilgilendirmek istedim.
Rohan2 ekibinden atılmadım kendi isteğimle çıktım. Rohan2 sahibi ile aramızda açık muhabbeti olmadı. Onunda ekmeğini yedim
hakkını yiyemem.
Geçmişte farklı hesaplar arayışlar içerisinde bulundum bu hesapları değiştirmemin sebepleri hatalarımdı.
Mercure2 ve Astek dosyalarının warez olması benim yüzümdendir. Rohan2 dosyaları üzerindeki sebep çok farklıydı.
Belli bir projeye giriştim ve bunun sonucunda gelişen olaylar yargıya taşındı. Birlikte çalıştığım insanlar benim aileme yönelik tehdit ve şantajlarda bulundular. Tehdit ve şantajlar dolayısıyla Rohan2 dosyalarını atmak zorunda kaldım. Buna rağmen tehditleri bitmediği için savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Metin2 oyunu bana yazılım bilgisi,dostluk ve insanlar hakkında çok şey kattı.
Ama üzülmüyorum bazı şeyleri er yada geç öğrenmem gerekirdi bende öğrendim.
Piyasada davalık olduğum hariç kimde hakkım varsa hakkım helal olsun.
Sizde ister helal edin ister etmeyin ben artık bu piyasada yokum.

Saygılarımla
Ömer Bora KIZILCIK

Herkes kendine yakışanı yapıyor bana yıllar önce attığın dosyaları hiçbir şekilde vareze düşürmedim seninle aramda hiçbirşey yokken etrafındaki çapulcu saz ekibin gazına gelip yakışmayan hakaretler olaylar yaptın emin ol seni ve ordaki anasız bacısız olan şerefsizlerin başını yakardım ama cahilliğinize verdim sanalda söv kaç dayılık yap bunlar çoluk cocuk işi ha yardımında çok dokundu bunu inkar edemem ama çok yanlış yaptın neyse ALLAH gönlüne göre versin umarım yazdığın konuda kelimeler doğrudur.
Eğer doğruysa geçmişdeki mazileri silip hakkım varsa helal ediyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri