- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Aga pvp serverler icin (55LVLMT2) NASIL calıstırılır anlatabilirmisin rica etsem
- Konular
- 17
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 834
- DevLira
- 0
Benimle tartışıcak kapasitede değilsin, ne zaman bilgi edinmeyi öğrenip zeka seviyeni arttırırsan o zaman tartışabiliriz.Şimdi bu hilede köpek gibi trojen olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Temiz kodlamadığın apaçık.
Veri çekmediğin çekmeyeceğin anlamına gelmiyor.
Sana kendimi tanıtma ihtiyacı duymuyorum ancak bişeyi unutmadan söyleyim benimle konuşurken ağzındakini çıkart ara ara sesli harfleri O diye söylüyorsun. Ağzın dolu konuşma![]()
Hileyi inject edip "Genel TR Server" seçeneğini seç.Aga pvp serverler icin (55LVLMT2) NASIL calıstırılır anlatabilirmisin rica etsem
Özelden teamviewer atarsan bakabilirim.lütfen sırasıyla devam ediyor geçemiyorum reklamları ?
Hile oyunu açmaz GF kısmında deniyorsun ama oynadığın oyun bir PServer.Aga 55lvlmt2 de hile yi acıyorum giriyorum oyundan atıo sonra otomatik yine acıyo gene atıo boyle gidio. Bi ara load hatası verdi nedir cozum rica etsem
- Konular
- 11
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 100
- DevLira
- 0
editsizpvp'de çalışmıyorrrr
- Konular
- 17
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 834
- DevLira
- 0
Hangi özellikler çalışmıyor?editsizpvp'de çalışmıyorrrr
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
P servwr kısmından da yaptım oto pack la girince ve botu oyunda acınca özelikkleri calısmıyor normalde oto metin kesmek istiyorum slot deil sadece metin nasıl olucak ayarları. bide oto pack dısındaki hızlı girişten girince oyundan atıyor
bide bu 55lvl mt2 icin baska bot hilesi varmı bildiğin calıssın yeter. bu hile cok güzelde ben beceremedim
sadece metin kesen özelliği hangisi mob kesmesin sadece metin hangi ayarlar olucak
bide bu 55lvl mt2 icin baska bot hilesi varmı bildiğin calıssın yeter. bu hile cok güzelde ben beceremedim
sadece metin kesen özelliği hangisi mob kesmesin sadece metin hangi ayarlar olucak
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)