C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak - Metin2 GF & PServer MultiHack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aga pvp serverler icin (55LVLMT2) NASIL calıstırılır anlatabilirmisin rica etsem

Şimdi bu hilede köpek gibi trojen olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Temiz kodlamadığın apaçık.
Veri çekmediğin çekmeyeceğin anlamına gelmiyor.
Sana kendimi tanıtma ihtiyacı duymuyorum ancak bişeyi unutmadan söyleyim benimle konuşurken ağzındakini çıkart ara ara sesli harfleri O diye söylüyorsun. Ağzın dolu konuşma ;)
Benimle tartışıcak kapasitede değilsin, ne zaman bilgi edinmeyi öğrenip zeka seviyeni arttırırsan o zaman tartışabiliriz.

Aga pvp serverler icin (55LVLMT2) NASIL calıstırılır anlatabilirmisin rica etsem
Hileyi inject edip "Genel TR Server" seçeneğini seç.

lütfen sırasıyla devam ediyor geçemiyorum reklamları ?
Özelden teamviewer atarsan bakabilirim.

Aga 55lvlmt2 de hile yi acıyorum giriyorum oyundan atıo sonra otomatik yine acıyo gene atıo boyle gidio. Bi ara load hatası verdi nedir cozum rica etsem
Hile oyunu açmaz GF kısmında deniyorsun ama oynadığın oyun bir PServer.

editsizpvp'de çalışmıyorrrr

P servwr kısmından da yaptım oto pack la girince ve botu oyunda acınca özelikkleri calısmıyor normalde oto metin kesmek istiyorum slot deil sadece metin nasıl olucak ayarları. bide oto pack dısındaki hızlı girişten girince oyundan atıyor

bide bu 55lvl mt2 icin baska bot hilesi varmı bildiğin calıssın yeter. bu hile cok güzelde ben beceremedim

sadece metin kesen özelliği hangisi mob kesmesin sadece metin hangi ayarlar olucak

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri