raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak - Metin2 GF & PServer MultiHack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

memory break sayfasına giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz host dosyasınıda sildim malwareda tarrattırdım ama bir türlü giremiyorum

memory break sayfasına giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz host dosyasınıda sildim malwareda tarrattırdım ama bir türlü giremiyorum
Konunun başlangıcına site'ye giremeyenler için bir yazı yazdım ordan bakabilirsin.

Eğerki site bilgisayarınızda açılmıyorsa ilk olarak "masyaf" adlı kuruluşdan indirdiğiniz trojen programlarını silin, daha sonra Unlocker programını indirip C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dizinini silin.
Bilmenizi isterimki masyaf sadece bilgisyarınızın bilgilerini çalmak için varolan bir programdır, örnek olarak libcurl api'sinin ne işe yaradığını internetten araştırıp bunun aslında bir trojen olduğunun farkına varabilirsiniz.

Artık gelsin

hile m2gfde çalışıyormu çalışıyorsa hangi özellikleri hızlı koşma hızlı vurma 7x vs varmıdır
denediğimde hızlı koşma vs hep oyundan atıyor

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri