HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
memory break sayfasına giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz host dosyasınıda sildim malwareda tarrattırdım ama bir türlü giremiyorum
Konunun başlangıcına site'ye giremeyenler için bir yazı yazdım ordan bakabilirsin.memory break sayfasına giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz host dosyasınıda sildim malwareda tarrattırdım ama bir türlü giremiyorum
memory break sayfasına giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz host dosyasınıda sildim malwareda tarrattırdım ama bir türlü giremiyorum
Eğerki site bilgisayarınızda açılmıyorsa ilk olarak "masyaf" adlı kuruluşdan indirdiğiniz trojen programlarını silin, daha sonra Unlocker programını indirip C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dizinini silin.
Bilmenizi isterimki masyaf sadece bilgisyarınızın bilgilerini çalmak için varolan bir programdır, örnek olarak libcurl api'sinin ne işe yaradığını internetten araştırıp bunun aslında bir trojen olduğunun farkına varabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)