HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
//////////
Videolu anlatım
//////////////
Yazılı anlatım
Eğerki site bilgisayarınızda açılmıyorsa ilk olarak "masyaf" adlı kuruluşdan indirdiğiniz trojen programlarını silin, daha sonra Unlocker programını indirip C:\Windows\System32\drivers\etc dizinini silin.
Bilmenizi isterimki masyaf sadece bilgisyarınızın bilgilerini çalmak için varolan bir programdır, örnek olarak libcurl api'sinin ne işe yaradığını internetten araştırıp bunun aslında bir trojen olduğunun farkına varabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Siteye kayıt olup reklam kısımlarını geçin.
-Hileyi indirip MemoryBreak.exe'yi açın
-Bilgilerinizi girip istediğiniz hileyi açın.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hileden Görüntüler
////////////
/////////////////
Not; Dazy ve IrısPanel olan sunucuları destekelemez, yakında dazy ve irispanel bypass geldiğinde beraber kullanabilirsiniz.
Çalışan Sunucular(Denediğim kadarıyla)
Nors,Aeldra,Rubinum denediğim 3 sunucuda sorunsuz çalışıyor, eğer hile clienti çözemezse çalışmiyacaktır.
Çalışmayan sunucuları yorum altına yazarsanız güncelleme yapabilirim.
////////////
//////////
Videolu anlatım
//////////////
Yazılı anlatım
Eğerki site bilgisayarınızda açılmıyorsa ilk olarak "masyaf" adlı kuruluşdan indirdiğiniz trojen programlarını silin, daha sonra Unlocker programını indirip C:\Windows\System32\drivers\etc dizinini silin.
Bilmenizi isterimki masyaf sadece bilgisyarınızın bilgilerini çalmak için varolan bir programdır, örnek olarak libcurl api'sinin ne işe yaradığını internetten araştırıp bunun aslında bir trojen olduğunun farkına varabilirsiniz.
-Siteye kayıt olup reklam kısımlarını geçin.
-Hileyi indirip MemoryBreak.exe'yi açın
-Bilgilerinizi girip istediğiniz hileyi açın.
Hileden Görüntüler
////////////
/////////////////
Not; Dazy ve IrısPanel olan sunucuları destekelemez, yakında dazy ve irispanel bypass geldiğinde beraber kullanabilirsiniz.
Çalışan Sunucular(Denediğim kadarıyla)
Nors,Aeldra,Rubinum denediğim 3 sunucuda sorunsuz çalışıyor, eğer hile clienti çözemezse çalışmiyacaktır.
Çalışmayan sunucuları yorum altına yazarsanız güncelleme yapabilirim.
////////////
//////////
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konu sahibine hile deki sorunları düzeltmesi için 48 saat süre verilmiştir. Verilen süre içerisinde hile deki sıkıntılar çözülemez ise konu kapatılacaktır. @Haise Sasaki
Son sürümü indirmeme rağmen giriş yapınca "yeni sürüm bulundu" uyarısı geliyor.
Son düzenleme:
Myte2 öğlene doğru güncellenecek biraz uykuya ihtiyacım var 

m24pro pvp aeldra serverinde çalışmıyor mu acaba status free yazan kısımda başlat bastığım zaman hiç bir şey olmuyor görev yöneticisinden açılıp kapanıyor sürekli ekrana gelmiyor bile game srv: pvp servers seçtim ve alttan bin path seçtim
Edit : Bir de multihack açtığım zaman her karakter atışımda, ch değiştirdiğimde oyunu kapatıyor
Edit : Bir de multihack açtığım zaman her karakter atışımda, ch değiştirdiğimde oyunu kapatıyor
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)