romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak - Metin2 GF & PServer MultiHack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bro hile ne zaman düzelcek (reklamlar falan )

lütfen sırasıyla devam ediyor geçemiyorum reklamları ?

Aga 55lvlmt2 de hile yi acıyorum giriyorum oyundan atıo sonra otomatik yine acıyo gene atıo boyle gidio. Bi ara load hatası verdi nedir cozum rica etsem

ORKODOŞLOR HOLO TOROJON DOLO
Programın ile korunduğunu daha kaç defa belirtmem lazım?
Kendin herhangi bir program yapıp ile packle ve tarat aynı sonuçlar çıkıcaktır.
Eğer hala emin değilse WireShark programını kullanarak gelen giden verileri analiz et, hiç bir bilginizin (hileyi kullanmak için girilen id şifre harici) çekilmediğini görüceksin.
2017'den beri oyun hilesi yapıyorum, sadece türkler değil bir çok yabancı insan dahil benim yaptığım programları mutlu bir şekilde kullanıyor.
Hile'yi kullanan 5531 kullanıcının hiç biri "bilgilerim çalındı" diyerekten kötüleme yapmıyorsa programı hiç incelemeden HOLO TOROJON DOLO diyemezsin.
r5g3na.png

Şimdi bu hilede köpek gibi trojen olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Temiz kodlamadığın apaçık.
Veri çekmediğin çekmeyeceğin anlamına gelmiyor.
Sana kendimi tanıtma ihtiyacı duymuyorum ancak bişeyi unutmadan söyleyim benimle konuşurken ağzındakini çıkart ara ara sesli harfleri O diye söylüyorsun. Ağzın dolu konuşma ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri