- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bro hile ne zaman düzelcek (reklamlar falan )
- Konular
- 17
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 834
- DevLira
- 0
Reklam geçmede şuan genel olarak sıkıntı yok.bro hile ne zaman düzelcek (reklamlar falan )
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
lütfen sırasıyla devam ediyor geçemiyorum reklamları ?
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Aga 55lvlmt2 de hile yi acıyorum giriyorum oyundan atıo sonra otomatik yine acıyo gene atıo boyle gidio. Bi ara load hatası verdi nedir cozum rica etsem
- Konular
- 551
- Online süresi
- 1h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 710
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- -141
- DevLira
- 0
ORKODOŞLOR HOLO TOROJON DOLO
ProgramınLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ile korunduğunu daha kaç defa belirtmem lazım?
Kendin herhangi bir program yapıpLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ile packle ve tarat aynı sonuçlar çıkıcaktır.
Eğer hala emin değilse WireShark programını kullanarak gelen giden verileri analiz et, hiç bir bilginizin (hileyi kullanmak için girilen id şifre harici) çekilmediğini görüceksin.
2017'den beri oyun hilesi yapıyorum, sadece türkler değil bir çok yabancı insan dahil benim yaptığım programları mutlu bir şekilde kullanıyor.
Hile'yi kullanan 5531 kullanıcının hiç biri "bilgilerim çalındı" diyerekten kötüleme yapmıyorsa programı hiç incelemeden HOLO TOROJON DOLO diyemezsin.
![]()
Şimdi bu hilede köpek gibi trojen olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Temiz kodlamadığın apaçık.
Veri çekmediğin çekmeyeceğin anlamına gelmiyor.
Sana kendimi tanıtma ihtiyacı duymuyorum ancak bişeyi unutmadan söyleyim benimle konuşurken ağzındakini çıkart ara ara sesli harfleri O diye söylüyorsun. Ağzın dolu konuşma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)