raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak - Metin2 GF & PServer MultiHack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar bu reklam kısmının sonuncusunu yapıyorum olmuyor 1 saatimi aldı 1 ıd ve sifre verebilecek varmı rica etsem
 
deneyen varmı
 
Arkadaşlar hile trojen dolu. Unwader ve Tiggre truva atları mevcut. @admin ilgilenir misiniz. Bölüm yetkilisi indirip taratabilir.
Hesaplarınızın güvenliği için ise şifrelerinizi değiştirin.
Hiç masum türler değil gördüğüm kadarıyla. Konu sahibi açıklasın.
 
Arkadaşlar hile trojen dolu. Unwader ve Tiggre truva atları mevcut. @admin ilgilenir misiniz. Bölüm yetkilisi indirip taratabilir.
Hesaplarınızın güvenliği için ise şifrelerinizi değiştirin.
Hiç masum türler değil gördüğüm kadarıyla. Konu sahibi açıklasın.
ORKODOŞLOR HOLO TOROJON DOLO
Programın ile korunduğunu daha kaç defa belirtmem lazım?
Kendin herhangi bir program yapıp ile packle ve tarat aynı sonuçlar çıkıcaktır.
Eğer hala emin değilse WireShark programını kullanarak gelen giden verileri analiz et, hiç bir bilginizin (hileyi kullanmak için girilen id şifre harici) çekilmediğini görüceksin.
2017'den beri oyun hilesi yapıyorum, sadece türkler değil bir çok yabancı insan dahil benim yaptığım programları mutlu bir şekilde kullanıyor.
Hile'yi kullanan 5531 kullanıcının hiç biri "bilgilerim çalındı" diyerekten kötüleme yapmıyorsa programı hiç incelemeden HOLO TOROJON DOLO diyemezsin.
r5g3na.png
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst