kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Freebsd 11.1 Source Compile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes559
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

beyler yeter ama konumu kirletmeyin diyorum özlden yazışın @lanetadam modum gereksiz postları kaldırırmısınız

senin süper bilgisizliğin sana kalsın. sourceye dandik şeyler ekleyip core verdirtiyorsunuz sonra başka şeylerde medet umuyorsunuz. ben +2k onlinede sorunsuz kullanıyorum önce 11.2 de derlemeyi öğrenin sonra gelin hadi gülüm

gcc ile hiç derleyebildiniz mi bende devamlı link hatası aldım temiz kurup hem 32 de hem 64 te ama temiz kurup clang kurunca güncel sürümü devel filan o zman onda 64 de dahi hata almadım gcc de ne sorun olabilir bir bilginiz var mı yada clang kullansak herhangi bir sorun olurmu gcc yerine daha büyük çaplı server açmadığım için tecrübem yok o yüzden sormak istedim

Burda gereksiz yorum yok aslında kullanacak arkadaşların bilmesi gerekir
kardeşim sen gereksiz yorum yapıyorsun ama. ben kendim kullandığım ve sorun yaşamadığım şeyemi bakacağım yoksa senin lafına mı ? o server senin bile değil bir kere.

arkadaşlar burda boş laflara bakmayın adam gelmiş 2 uyduruk resim atmış sorun çıkarıyor diyor buna bakmayın.

gcc ile hiç derleyebildiniz mi bende devamlı link hatası aldım temiz kurup hem 32 de hem 64 te ama temiz kurup clang kurunca güncel sürümü devel filan o zman onda 64 de dahi hata almadım gcc de ne sorun olabilir bir bilginiz var mı yada clang kullansak herhangi bir sorun olurmu gcc yerine daha büyük çaplı server açmadığım için tecrübem yok o yüzden sormak istedim
64 bitte clang sorunsuz derleniyor gcc denemedim. 32 bitte ise her ikiside derlenebiliyor. ama benim önerim clang-devel kullanınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri