Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
benim yol parlama gedirmedi yineMavi ruhun kostum effek sistemi var ondan bakilarak yapilabilir.
Su kod ile su kod arasindaki itemlere su efekti ver.
give lua çagırma sikilleri p levelini 30 yapdım yançarda sonuçAdam full_set skillleri bozabilir demis normal oyuncu gibi at kullanmayi deneyin demis dener misiniz bn pc de degilim. Give basic weaponu ayarlayin at skill lvlini ve becerilerini p ve 20 lvl vermesin tekrr yeni karekter acip deneyin
aynı bençe büyük bir sorun deyil. ama yine geliyor.hiç gelmese ne olçak herkes özgür

Arkadaşlar At skilleri M1'deyken çalışıyor fakat P 'de çalışmıyor.
oyuna ilk başladığınızda at skilleri M1 olarak geliyor 5 level olduğunuzda uzaktan beceri seçme sistemi geliyor ve beceri seçiyorunuz o becerileri seçtikten sonra normal skilleriniz M oluyor fakat at 30 level ve skilleri P oluyor acaba bu direk P yapmak olayı bozuyor olabilir mi?
olmayaçak bir şey yok ola bilir.oyuna ilk başladığınızda at skilleri M1 olarak geliyor 5 level olduğunuzda uzaktan beceri seçme sistemi geliyor ve beceri seçiyorunuz o becerileri seçtikten sonra normal skilleriniz M oluyor fakat at 30 level ve skilleri P oluyor acaba bu direk P yapmak olayı bozuyor olabilir mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)