Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı uğurlu olsun Ban Yemişsiniz galibabişey daha deniyorum2 3 bişey denedim bu level atlayınca kaç level vereceğiniz sayısı yukarda sağda yazar ya mesela 5 yazar 5 skill arttırabilirsiniz. bu biniclik'in orada ise büüyk sayı değeri yazıyor
35896 falan diye birşey daha deniyorum
![]()

Hocam v2 de yeni sistemler bekliyoruz örneğin ;Yeni Envanter Düzeni Sistemi , Silah Evrim Puanı , Event Sistemi , Ve burada fixleri de verilmiş olan Yardımcı Şaman sistemi eklersen efsane olur hocambişey daha deniyorum2 3 bişey denedim bu level atlayınca kaç level vereceğiniz sayısı yukarda sağda yazar ya mesela 5 yazar 5 skill arttırabilirsiniz. bu biniclik'in orada ise büüyk sayı değeri yazıyor
35896 falan diye birşey daha deniyorum
![]()

çok mu şey istedim adfğionbdsoğfnb
@olkan41
çok mu şey istedim. eh benim hart disk nanay sil baştan her şey gitti @olkan41 hocam ne zaman güncelleme onu indirelim bariHocam v2 de yeni sistemler bekliyoruz örneğin ;Yeni Envanter Düzeni Sistemi , Silah Evrim Puanı , Event Sistemi , Ve burada fixleri de verilmiş olan Yardımcı Şaman sistemi eklersen efsane olur hocam
çok mu şey istedim adfğionbdsoğfnb
@olkan41

seni bukar mutlu eden nedir.Hayırlı uğurlu olsun Ban Yemişsiniz galiba![]()
ne olcak şimdi .p ban yemiş olkan skype si falanda yokçok mu şey istedim. eh benim hart disk nanay sil baştan her şey gitti @olkan41 hocam ne zaman güncelleme onu indirelim bari![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)