Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

1-120 Official Server Files (Okan Çakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 444
  • Görüntüleme Görüntüleme 59K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mavi ruhun kostum effek sistemi var ondan bakilarak yapilabilir.

Su kod ile su kod arasindaki itemlere su efekti ver.
benim yol parlama gedirmedi yine
Adam full_set skillleri bozabilir demis normal oyuncu gibi at kullanmayi deneyin demis dener misiniz bn pc de degilim. Give basic weaponu ayarlayin at skill lvlini ve becerilerini p ve 20 lvl vermesin tekrr yeni karekter acip deneyin
give lua çagırma sikilleri p levelini 30 yapdım yançarda sonuç
aynı bençe büyük bir sorun deyil. ama yine geliyor.hiç gelmese ne olçak herkes özgür :p

oyuna ilk başladığınızda at skilleri M1 olarak geliyor 5 level olduğunuzda uzaktan beceri seçme sistemi geliyor ve beceri seçiyorunuz o becerileri seçtikten sonra normal skilleriniz M oluyor fakat at 30 level ve skilleri P oluyor acaba bu direk P yapmak olayı bozuyor olabilir mi?

oyuna ilk başladığınızda at skilleri M1 olarak geliyor 5 level olduğunuzda uzaktan beceri seçme sistemi geliyor ve beceri seçiyorunuz o becerileri seçtikten sonra normal skilleriniz M oluyor fakat at 30 level ve skilleri P oluyor acaba bu direk P yapmak olayı bozuyor olabilir mi?
olmayaçak bir şey yok ola bilir.

bişey daha deniyorum :) 2 3 bişey denedim bu level atlayınca kaç level vereceğiniz sayısı yukarda sağda yazar ya mesela 5 yazar 5 skill arttırabilirsiniz. bu biniclik'in orada ise büüyk sayı değeri yazıyor :D 35896 falan diye birşey daha deniyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri