farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

1-120 Official Server Files (Okan Çakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 444
  • Görüntüleme Görüntüleme 59K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Gencler ben sorunlarini cozuyorum en yakin zamanda guncelleme getirecegim onlarin yaninda yeni sistemlerde var hani demeyin paylasti gitti V2 getiririm. Ama su bir gercek ki kesinlikle benden at sorununu duzeltmemi istemeyin ben cözemem cozecek insanda tanimiyorum. Ama su sekil yaparim at sorunu olmayan bir files indiririm temiz files ona sistemleri eklerim her sistem ekledigimde at"ı kontrol ederim hemn bakariz hangi sistem ati bozuyor vs.

Gencler ben sorunlarini cozuyorum en yakin zamanda guncelleme getirecegim onlarin yaninda yeni sistemlerde var hani demeyin paylasti gitti V2 getiririm. Ama su bir gercek ki kesinlikle benden at sorununu duzeltmemi istemeyin ben cözemem cozecek insanda tanimiyorum. Ama su sekil yaparim at sorunu olmayan bir files indiririm temiz files ona sistemleri eklerim her sistem ekledigimde at"ı kontrol ederim hemn bakariz hangi sistem ati bozuyor vs.
Tamamdır hocam :D güncel sorunsuz halini de senden bekliyoruz .d at sorunu bi şekilde hallolur ya bulunur :D

Birde at skilleri damage vurmuyor fakat fixini metin2dev de vermisler adam biseyler vermis kodlar vermis fakat ingilizcem cok pro degil oranin fixini yapacagim eger olursa konuya eklicem. Onemli olan binek becerileri artik at kullanilmiyor zaten serverlarda genellikle muhur kullaniliyor.

şu hayvanla uğraşmayın garibim biraz asabi.at dediyin hırçın olur.:rolleyes:

At hırçın yaa ben seni takip edemem diyo senin arkandan köpek gibi sana muhtaçım gibi yaşayamam diyor ben tek tabanca takılır sahibime itaat etmem diyor. Napsın zavalli o da hakli nerden bilsin küçük yaşta seyis tarafından annesi öldürülüp kendisinin rehin alınacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri