Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
var dostum pack'in içinde
Özel gel hocamARKADAŞLAR KURULUMU YAPABILECEK ARKADAŞ VARMI 3 AYLK FİLES KIRALADIM Bİ BİLİŞİMDEN SIRF BU FİLES İÇİN URULUMU YAPTIĞIMDA BANA YARDIM EDICEK ARKADAŞA FROZENSHOWERA FİXLETİCEM BELLİ Bİ ÜCRET KARŞILIĞINDA BÜTÜN FİXLENMİŞ HALİYLE PAYLAŞICAM KİŞİYLE YARDIM EDEN ?
Özelden Ulaş hocam kurulumu yapıyım sanaARKADAŞLAR KURULUMU YAPABILECEK ARKADAŞ VARMI 3 AYLK FİLES KIRALADIM Bİ BİLİŞİMDEN SIRF BU FİLES İÇİN URULUMU YAPTIĞIMDA BANA YARDIM EDICEK ARKADAŞA FROZENSHOWERA FİXLETİCEM BELLİ Bİ ÜCRET KARŞILIĞINDA BÜTÜN FİXLENMİŞ HALİYLE PAYLAŞICAM KİŞİYLE YARDIM EDEN ?
şu filesin offline shop & kuşak v.b. sistemlerin eklenmemiş hali yokmu salt sürümü yok mu?
ben binek olayını metin2dev forumunda da sordum adamlar takip etmesini sağlayan kodlarda sıkıntı göremediler kendiniz okuyun sistemlerden düpheleniyorlar
ben binek olayını metin2dev forumunda da sordum adamlar takip etmesini sağlayan kodlarda sıkıntı göremediler kendiniz okuyun sistemlerden düpheleniyorlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şu filesin offline shop & kuşak v.b. sistemlerin eklenmemiş hali yokmu salt sürümü yok mu?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yorumlara baktımda hangi adam demiş sistemlerden diye
o kadar yorum okudum göremedim birtanesini 
birisi demiş ki 2 tane sistem adı söylemiş bunların #define'si ekli mi demiş yoksa sistem çalışmaz demiş. yada ben ingilizce bilmiyorum asdjask das

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)