Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
xChaos Kardeşim, Birincisi Yalaklık Değil Gerçekler Mercure2 Filesini Bende Kurdum Milyon Milyar Tane Sıkıntısı Vardı. Madem Yakup Abi Bu Filesi Recep in Sunucularından Çekti Bu Adam Salatamı Hem Warez Edicek Hemde Bu Filese Milar Tane Bag açık Bırakıcak. Server Fileslerin İçinde Milyar Tane Files Var 40k mercure2 gibi bu Adam Cahilmi Sanıyorsun Birini Alıp Düzenleyemicekmi Tutturmusunuz Mercure2 Recep Diye Anladım Yalak Olan Sizsiniz, Saygılar..Kavanoz kardeş, bu yalakılığının sebebini çözebilmiş değilim. Kanıtla gel diyorsan sana kanıt linki veriyorum ve boş çene çalan ben oluyorum? Diyorum ki: Önce wareze atıp neden sonra satılıyor? Warezde ki fileste Afrodit yok, ama forumda var 30dk'da ekler fixlerini yaparsın. ETC mi? Forumda onlarca yeni görünüm var. İstediğini yükle. Benim ve diğerlerinin derdi filesin tamamen kendisine ait olmaması değil. Zaten forumdakiler oturup 0 dan oyun yazacak kapasitede olsa farklı bir oluşum çıkardı. Herkes bir alt yapı kullanır ama bitmiş filesi kullanmaz. Bizim derdimiz önce ücretsiz dağıtılıp sonra parayla satılması. Saygılar...
@Euro Marcovic verdiği link bu forumdaki konusu yorumlarını oku
https://forum.turkmmo.com/konu/3626877-mercure2-source-game-db-files-dumpproto-full/
Ulan ArkadaşAyrıca files ücretsiz dağıtılırken vegas sistemi içerdiği için kapatılıyor
https://forum.turkmmo.com/konu/3626877-mercure2-source-game-db-files-dumpproto-full/
ama parayla satılırsa içerebilir öyle mi?
,May sipik türkiş e davet ediyorum, Bu Filesi Warez Eden Yakup Degil Suky Çalan Yakup Değil Suky Anladınmı Beni.
Ayrıca files ücretsiz dağıtılırken vegas sistemi içerdiği için kapatılıyor
ama parayla satılırsa içerebilir öyle mi?
Valla gülesim geliyor sunucunuza bağlanıyorlar filesini çekiyorlar ve bunu paylaşıyorlar eğer ki bu kadar adi bir sunucu ve dosyalar kullanıyorsanız bu başınıza gelenler az yerinizde olsam daha güzel işler yapmaya çalışırdım

Güzel Kardeşim Zorla Satmıyor Adam Alan Alır Almayan Sektirip gider SEK’e SEK’e sahada uzatmayın milyon tane açıklama yapıyoruz on saattir iftira atıyorsunuz adama ben bu v4 Filesi kullanıyorum hiçbir yeri mercure2 değil,Saygılar.Valla gülesim geliyor sunucunuza bağlanıyorlar filesini çekiyorlar ve bunu paylaşıyorlar eğer ki bu kadar adi bir sunucu ve dosyalar kullanıyorsanız bu başınıza gelenler az yerinizde olsam daha güzel işler yapmaya çalışırdım![]()
Güzel Kardeşim Zorla Satmıyor Adam Alan Alır Almayan Sektirip gider SEK’e SEK’e sahada uzatmayın milyon tane açıklama yapıyoruz on saattir iftira atıyorsunuz adama ben bu v4 Filesi kullanıyorum hiçbir yeri mercure2 değil,Saygılar.
Sen lafı neresinden anladın reis önce yazılanlara ve kime yazıldığına iyice bak SEK’e SEK’e giden sen olma bence
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)