Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Frozen 50 Tane Hesap Açıp Boş Boş Konuşuyor Hızımı Alamadım Kusura bakmaSen lafı neresinden anladın reis önce yazılanlara ve kime yazıldığına iyice bak SEK’e SEK’e giden sen olma bence

Frozen 50 Tane Hesap Açıp Boş Boş Konuşuyor Hızımı Alamadım Kusura bakma![]()
Bizim memleket rize ismim emre soy ismim kara Lakabımız da KaRaReiS bizde yanlış olmaz yanlış yapana da gerekli cevap verilir
Zaten farkına vardım da bunu yazarak yanlışa gelmedin iyi oldu reis

1.si ben frozen değilim @Euro Marcovic teyit edersen sevinirim
2.si mercur2 benim değil uzaktan yakından alakam yok tamamıyla yanlış anlamışsın sen
3.sü filesi warez eden kim bilmiyorum ama paylaşan Yakup reyiz
kusura bakmayın reklam gibi oluyor linki için tıklayın
2.si mercur2 benim değil uzaktan yakından alakam yok tamamıyla yanlış anlamışsın sen
kusura bakmayın reklam gibi oluyor linki için tıklayın1.si ben frozen değilim @Euro Marcovic teyit edersen sevinirim2.si mercur2 benim değil uzaktan yakından alakam yok tamamıyla yanlış anlamışsın sen
kusura bakmayın reklam gibi oluyor linki için tıklayın
Sıkıldım boş muhabbetlerden ne kanıtlamak istiyorsan kanıtlama çabasında bulun hayırlı geceler
kardeş bunlara boş çene çalmana gerek yok bırak istediğini yazsınlar alan memnun satan memnun kanıt varmı yok alt yapı empireworld2 empireyi yapanda paylaşanda benim istediğime satarım istediğimi warez ederim siz kimsinizde hesap soruyorsunuz? varsa kanıtı delili kapatır konuyu bir kaç msj geride attığım service.h'leri karşılaştırın wolfmanına kadar ıfdeflı ekledım bunlar sanarsın dünyanın eyi yazılımcı devoloperleri dünyanın en filescileri bunlardan hariç kimse files yapmaz hele geçminize baksanıza biri commonu build etmeyle tarihe gecer diğeri .exe dosyasını notepadla acıp sistem ekler halinize acıyorum bugüne kadar sanal alemde size ait olan birşey oldumu hep sağdan sol çalarak çırparak birşeyler bulup sahiplenirsiniz.
Benim anlamadığım recep gelip sahiplenmiyor benim dosyalarım demiyor bir şikayette bulunmuyor size ne oluyorda bu kadar sancınız var ? Ben receple sürekli telefonda konuşuyorum birbirimizin hal hatırını soruyoruz mercure2 'i paylaşırkende benim konuyu kapattılar aradı istersen sana forum hesabımı vereyim ordan paylaş
Yani benim receple aramda sorun sıkıntı yok benim şuan geliştirdiğim alt yapıya hangi tarihte başladığımı da biliyor
Hayırdır yani sanıyorsunuz ki bu edepsizce yakıştırmaları iftiraları atınca satış yapmasını engelleriz ?
Emin olun saç tüyünüz kadar satış yaparım buna kimse mani olamaz o konuda şüpheniz olmasın ve buda benim
gereksiz kişilere yani sizin gibi boş insanlara son cevabımdır.
Benim anlamadığım recep gelip sahiplenmiyor benim dosyalarım demiyor bir şikayette bulunmuyor size ne oluyorda bu kadar sancınız var ? Ben receple sürekli telefonda konuşuyorum birbirimizin hal hatırını soruyoruz mercure2 'i paylaşırkende benim konuyu kapattılar aradı istersen sana forum hesabımı vereyim ordan paylaş
Yani benim receple aramda sorun sıkıntı yok benim şuan geliştirdiğim alt yapıya hangi tarihte başladığımı da biliyor
Hayırdır yani sanıyorsunuz ki bu edepsizce yakıştırmaları iftiraları atınca satış yapmasını engelleriz ?
Emin olun saç tüyünüz kadar satış yaparım buna kimse mani olamaz o konuda şüpheniz olmasın ve buda benim
gereksiz kişilere yani sizin gibi boş insanlara son cevabımdır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)