Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dostum adam filesi wareze ediyor sonra 2 sistem ekleyip etc değişip geri satıyor. Hiç wareze atmasa anlarım ama onlarca kişi şu anda bu filese zaten sahip. TIKLA İNDİR filesi paylaşan yine Yakup bey. Arada eklenen sistemlerin hepside aynı forumda mevcut.Ely M2’de Trnin Aynısı Trden Derlenmiş Vay Anasını Be Adamlar Emekten Bahsederler Ağzı Olan Konuşmasaydı Bu Ülke Birazdaha Gelişirdi.
Biladerimmm Anlamıyorsun Sen heralde Biz, Türkçe Konuşuyoruz bu Files mercure2 nin filesi değil. Bu metin2 Filesleri ne recepin ve ahmetin nede Yakup un Py C dili Bilen Files Düzeleyip Satıyor. Yakup Abi Bu Filesi Geliştirip Satıyor, Anlamıyorsun heralde Bu Adamın İlk Filesi İlk İşi Değil. Bize Çeneyle Değil Kanıtla Gelin, Saygılar..Dostum adam filesi wareze ediyor sonra 2 sistem ekleyip etc değişip geri satıyor. Hiç wareze atmasa anlarım ama onlarca kişi şu anda bu filese zaten sahip. TIKLA İNDİR filesi paylaşan yine Yakup bey. Arada eklenen sistemlerin hepside aynı forumda mevcut.
Biladerimmm Anlamıyorsun Sen heralde Biz Türkçe Konuşuyoruz bu Files mercure2 bin filesi değil. Bu metin2 Filesleri ne recepin ve ahmetin nede Yakup un Py C dili Bilen Files Düzeleyip Satıyor Yakup Abi Bu Filesi Geliştirip Satıyor Anlamıyorsun heralde Bu Adamın İlk Filesi İlk İşi Değil Bize Çeneyle Değil Kanıtla Gelin, Saygılar..
Kavanoz kardeş, bu yalakılığının sebebini çözebilmiş değilim. Kanıtla gel diyorsan sana kanıt linki veriyorum ve boş çene çalan ben oluyorum? Diyorum ki: Önce wareze atıp neden sonra satılıyor? Warezde ki fileste Afrodit yok, ama forumda var 30dk'da ekler fixlerini yaparsın. ETC mi? Forumda onlarca yeni görünüm var. İstediğini yükle. Benim ve diğerlerinin derdi filesin tamamen kendisine ait olmaması değil. Zaten forumdakiler oturup 0 dan oyun yazacak kapasitede olsa farklı bir oluşum çıkardı. Herkes bir alt yapı kullanır ama bitmiş filesi kullanmaz. Bizim derdimiz önce ücretsiz dağıtılıp sonra parayla satılması. Saygılar...
@Euro Marcovic verdiği link bu forumdaki konusu yorumlarını oku
https://forum.turkmmo.com/konu/3626877-mercure2-source-game-db-files-dumpproto-full/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BIRAK BU İŞLER MENFATCİ CIKARCI KONUYU UZATMAYA GEREK YOK FİLESİ ALLANLAR BU KONUYA YAZARLAR ZATEN 1 AY SONRA GORUNUR HERSEY
Bir ara skype gelirsin ekran paylaşımı yapar kendi gözünle görürsün benim kimden nasıl çıkarım olsun
Sen beni tanımamışsın reis ( CrazySailor Onur ) benim arkadaşım kaynak kodu üzerine yapamadığı yok şükürler olsun o yanımda ve işi de biliyor belki sıfırdan yazılım edemiyor ama diğer konularda iyi biz artık yabancı insanlar ile takılıyoruz ve birbirimize yardımcı oluyoruz sebebi de senin gibi adamlar ile iş yapmaktansa gider elin gavuru ile iş yaparım daha iyi anladın sen demek istediğimi
Bu arada Skype: iemre53i
Gelirsin sese tanışırız eğer iyi biri olduğuna ikna olursak lazım olanlardan gönderirim sana işinize yarayan çok dosya elimde mevcut piyasada daha fazla yer edinirsin oyununuz daha güzel bir hal alır üzülmene değmez yaşananlar yaşandı olanlar oldu şu vakitten sonra ne desen boşa bir yaşanmış olaya yaşanmadı demende manasız kalır
Ayrıca files ücretsiz dağıtılırken vegas sistemi içerdiği için kapatılıyor
https://forum.turkmmo.com/konu/3626877-mercure2-source-game-db-files-dumpproto-full/
ama parayla satılırsa içerebilir öyle mi?
ama parayla satılırsa içerebilir öyle mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)