Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

BEST Production Server Files #V4 Satışta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Best Studio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 142
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Eyvallah konuya bakıpta bu açıklamanı görenler düzgünce okursa neler anlatmak istediğini çok
iyi anlar gereksiz insanlarla artık polemiğe girmiyorum ne kadar iyi olursan ol işlerine geldiğin
kadarsın kimse yapılanı edeni görmez sadece menfaati çıkarı varsa görür

Bir emek verdin kazancın bol olsun reis emek verip yapanlar yeter ki kazansın ben işinde iyi olanların verilen emeklerin yanındayım kimse benim babamın oğlu değil neler gördüm neler yaşadım elimde kimsenin elinde olmayan harika sistemlerde var çok iyi alt yapıya sahip files lerde var ama bunlar benim için yeterli değil benim hayalim tkmt2 gibi süper oyun yapmak daha yenilikçi ve daha süper oyunlar inşallah bir gün senin gibi otomatik çalışan sistem işine giren kişiler olur ilk filesin alıcısı ben olurum şuanda beklemedeyim ;)

Ben size forumda yaşananlardan bahsedeyim ben bu forumda 8 9 ay öncesine foruma geldiğimde files satış konusu 3 5 kişinin konusu vardı içlerinde 2 sağlam adam vardı aslında geri kalanları da insanları dolandırmaktı insanlardan ne kaparsam kar diyenlerdi kimseyi fazla tanımıyordum ve hiç yoksa 4 5 bin tl kaptırdım

Files Konusunda İlk geldiğimde içlerinde düzgün elinden geleni yapan 2 kişinin ismi ( Hasan Fidan - Vinchenzoo ve Yakup - BEST Production ) işini düzgün yapmaya çalışan

İşinde en güzel işler çıkartan ve çok sevdiğim ulubey4242 - Ali ve Burak - cTolip yazılımsal ve kodlama bilgisini sevdiğim kişilerdi

İrispanel -Mehmet En sağlam iş yapan panelcisi

Tasarım konusunda Doğukan - {NOPEHYTE} ve KORAY - [Global3dsmax] başkada tanımıyorum

Modelci olarak Onur Balcı tek geçerim

Dolandırıcı insanların başında gelen Suky - ömer ve bir çok isim var birtanesini söylemek yeterli diğerlerini de bilenler çok

Yukar da ismini yazmadığım Çok iyi insanlarda var kötü insanalar da bilmeniz gerekenleri bilin bu kişileri daha iyi tanıyın ki bu kişileri tanıdığınız da emin olun elinizdeki birikimleriniz yani paranız boşa gitmeyecektir

Size anlatmaya çalıştığım şu arkadaşlar bir insanı karalamak çok kolay ama emeklerini görmemez den gelmek daha kötü yazdıklarım size azada olsa nasıl insanlarla çalışmanız gerektiğini duyurmak amaçlı yazdım ve ona göre hareket edin pişman olmazsınız
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BIRAK BU İŞLER MENFATCİ CIKARCI KONUYU UZATMAYA GEREK YOK FİLESİ ALLANLAR BU KONUYA YAZARLAR ZATEN 1 AY SONRA GORUNUR HERSEY

Reis senin isim ne ilk onu bir öğrenelim diğer konu sen filesi yaptırırken kimlerle çalıştın kaç kişide filesin dosyaları vardı neden paylaşıldı buna bir açıklık getirelim de ben seni tanımıyorum şahsen dosyalarının paylaşılmasını bende istemezdim verilen para ve emek var ama neden paylaşılma gereği duyuldu şuan elinde nasıl bir kanıt var At görelim sana hak verelim
Yaptığım alıntı farklı forumdan Yakup beyin yazdığı yazı. O forumda halen warezde files (reklam yapmıyayım :) ) Kanıt istiyorsan mercure2.org indir filesi incele. Özellikle piyasa da olmayan offlineshopun aynısının iki serverde de ekli olduğunu göreceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri