Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
daha ne kanıtı olucak bize sıstem eklıcem dıyerek fıles alıp bızımle ucretlı calısmayı kabul edıpte fılesı warez etmek ne demek banlamayla vs olucak iş degıl bu adil olun adaletli olun ve yapıcanızıda bılıyorum benı banlıyacaksınız kulanıcı kollamak gibi birsey bu adam dolandırıcı bunu sızde bılıyosunuz mılletın fılesını warez etmek bunda sıstem warez etmek bunda tabı buda sızın işinize geliyor sıte tıklanıyor demi. ADİL OLUN VE ADELLETLİ OLUN. BENI BANLAMAK VEYA ADAMIN SATEKAR OLDUNU SOYLEYEN KULLANICALARI BANLAMAK CAREDEGİL ELİT BİR ADALETLİ BİR FORUM İSTİYORUZ BİZ DOLANDIRILMAK İSTEMİYORUZ TURKMMO SAYESINDE COK DOLANDIRILDIK COKTA DOST EDILDIK. BU YAZI OKUDUNDA YAPICAN İŞ BANLAMAK OLUCAK .Kanıtsız karalamaya devam edenlere işlem uygulanıcaktır.
Bu Adam Adamın Dibidir Almayan Pişman, Ve Piyasa Best Diye Çalkalanır Yürü be Abi, Çekemeyen Antenmi Uydumu Artık Neyse.
Biz kimseyi durduk yere banlamıyoruz, önceki mesajımda da söyledim forum içerisinde herhangi bir dolandırıcılık yaptığına dair kanıt varsa atın gerekeni yaparız bu mesajda bu konuya son mesajımdır.daha ne kanıtı olucak bize sıstem eklıcem dıyerek fıles alıp bızımle ucretlı calısmayı kabul edıpte fılesı warez etmek ne demek banlamayla vs olucak iş degıl bu adil olun adaletli olun ve yapıcanızıda bılıyorum benı banlıyacaksınız kulanıcı kollamak gibi birsey bu adam dolandırıcı bunu sızde bılıyosunuz mılletın fılesını warez etmek bunda sıstem warez etmek bunda tabı buda sızın işinize geliyor sıte tıklanıyor demi. ADİL OLUN VE ADELLETLİ OLUN. BENI BANLAMAK VEYA ADAMIN SATEKAR OLDUNU SOYLEYEN KULLANICALARI BANLAMAK CAREDEGİL ELİT BİR ADALETLİ BİR FORUM İSTİYORUZ BİZ DOLANDIRILMAK İSTEMİYORUZ TURKMMO SAYESINDE COK DOLANDIRILDIK COKTA DOST EDILDIK. BU YAZI OKUDUNDA YAPICAN İŞ BANLAMAK OLUCAK .
Bu Adam Adamın Dibidir Almayan Pişman, Ve Piyasa Best Diye Çalkalanır Yürü be Abi, Çekemeyen Antenmi Uydumu Artık Neyse.
Eyvallah cansın

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)