Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

BEST Production Server Files #V4 Satışta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Best Studio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 142
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kardeş bunlara boş çene çalmana gerek yok bırak istediğini yazsınlar alan memnun satan memnun kanıt varmı yok alt yapı empireworld2 empireyi yapanda paylaşanda benim istediğime satarım istediğimi warez ederim siz kimsinizde hesap soruyorsunuz? varsa kanıtı delili kapatır konuyu bir kaç msj geride attığım service.h'leri karşılaştırın wolfmanına kadar ıfdeflı ekledım bunlar sanarsın dünyanın eyi yazılımcı devoloperleri dünyanın en filescileri bunlardan hariç kimse files yapmaz hele geçminize baksanıza biri commonu build etmeyle tarihe gecer diğeri .exe dosyasını notepadla acıp sistem ekler halinize acıyorum bugüne kadar sanal alemde size ait olan birşey oldumu hep sağdan sol çalarak çırparak birşeyler bulup sahiplenirsiniz.
Benim anlamadığım recep gelip sahiplenmiyor benim dosyalarım demiyor bir şikayette bulunmuyor size ne oluyorda bu kadar sancınız var ? Ben receple sürekli telefonda konuşuyorum birbirimizin hal hatırını soruyoruz mercure2 'i paylaşırkende benim konuyu kapattılar aradı istersen sana forum hesabımı vereyim ordan paylaş
Yani benim receple aramda sorun sıkıntı yok benim şuan geliştirdiğim alt yapıya hangi tarihte başladığımı da biliyor
Hayırdır yani sanıyorsunuz ki bu edepsizce yakıştırmaları iftiraları atınca satış yapmasını engelleriz ?
Emin olun saç tüyünüz kadar satış yaparım buna kimse mani olamaz o konuda şüpheniz olmasın ve buda benim
gereksiz kişilere yani sizin gibi boş insanlara son cevabımdır.
Filesiniz Sorunsuz Elimize Geçmiştir Yakup Abi. Bizzat Sunucuya Kurup Derledim. Yakup Abi Bundan Sonraki Ticaret Hayatında Başarılar Diler Fazla Fazla Öperim Seni. :)

Başka Alıcak Kişiler Varsa Referansım. Skype: mmkavanoz@hotmail.com Eklesinler :)

• 0 BUG BAG
    %100 Bug Olsa Bile Uptade Garantisi
    Delikanlı ve İşin Ehli Bir Zaat.
    İsteyene Sunucumda Test Ettirebilirim.

Eyvallah cansın kardeşim server hayatında başarılar dilerim :)
Sağolsun skypeden test serveri teslim etti girdim baktım herhangi bir sorunla karşılaşmadım files resimdeki gibi birebir ve sorunsuzdur alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Arkadaşlar sağolsun gerekli yardım ve destekleri esirgemiyor ellerinden geleni yapıyorlar.Filesi en kısa süre içinde bende satın alacagım. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun. ;)

( Aklınızda herhangi bir sorun kalmasın Konuyu Kötülemeye çalışanlara aldırış etmeyin. Sadece boş laf yapıyorlar )

Güzel açıklaman ve iyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim ''boş tenekeden çok ses çıkar''
Ellerine Sağlık Piyasanın En'lerinden Biri Olacağını Tahmin Edebilirim Başarılar Güvenilirdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri