Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(FİX) Bineklerin Koşarken Geriye Atma Sorunu Fix

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu şekilde kullanirsanız binek üzerinde hile ile bütün mapi tahmini 10saniyede gezerler ve hiçbir hata almazlar 60 70 gibi minumum değerler kullanın

if (((false == ch->IsRiding() && fDist > 30) || fDist > 60) && OXEVENT_MAP_INDEX != ch->GetMapIndex())

bu oranlar yeterli bence :)

Güzel teşekkürler oranları gözden gecirip bulmak lazım lakin speed hack açtıklarında oyunun icinden gecerler

Merhaba arkadaşlar bayadır araştırıyorum forumda bulamadım
sağolsun kimsede yardımcı olmadı. serverinde böyle bir sorun
yaşayan varsa fixini paylaşıyorum. güle güle kullansın

Aç> game/src/input_main.cpp
ARA :
if (((false == ch->IsRiding() && fDist > 25) || fDist > 40) && OXEVENT_MAP_INDEX != ch->GetMapIndex())

Değiştir:
if (((false == ch->IsRiding() && fDist > 750) || fDist > 999) && OXEVENT_MAP_INDEX != ch->GetMapIndex())

Geriye atma sorunu fixed.

dostum benim en büyük sıkıntım ne biliyor musun ayrıca konu için teşekkür ederim.

benim bir sıkıntım var at oyuncuyu takip etmiyor. takip ediyor ama 2 adım atıp durmam gerekiyor ama sürekli gidersem at geride kalıyor ve beni takip etmediği için olduğu yerde duruyor. bu durumu nasıl düzeltebiliriz.

dostum benim en büyük sıkıntım ne biliyor musun ayrıca konu için teşekkür ederim.

benim bir sıkıntım var at oyuncuyu takip etmiyor. takip ediyor ama 2 adım atıp durmam gerekiyor ama sürekli gidersem at geride kalıyor ve beni takip etmediği için olduğu yerde duruyor. bu durumu nasıl düzeltebiliriz.
Range kaldır atın düzelir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri