- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 28
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Başarılar ...!
- Konular
- 4
- Online süresi
- 9672s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 40
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Tam mail atacaktım sondaki tehtitleri gördüm
Seni kızdırdığımızda serveri yok etmekle tehtit ediyorsun bu sadece emek çalıp gönderenleri değil uyuşmazlıklardan ötürü veya sadece canın istediği zaman sunucuya zarar verebileceğin anlamına geliyor bu şartlarda neden güvenelim
İnsanız sonuçta sürekli mükemmel bir ilişkide kalınacak diye birşey yok senin verdiğin emek kadar diğerleride emek vermiş olacak kendi emeğin gitti diye herkesin emeğini çöp etmen çocukca güvensiz
Seni kızdırdığımızda serveri yok etmekle tehtit ediyorsun bu sadece emek çalıp gönderenleri değil uyuşmazlıklardan ötürü veya sadece canın istediği zaman sunucuya zarar verebileceğin anlamına geliyor bu şartlarda neden güvenelim
İnsanız sonuçta sürekli mükemmel bir ilişkide kalınacak diye birşey yok senin verdiğin emek kadar diğerleride emek vermiş olacak kendi emeğin gitti diye herkesin emeğini çöp etmen çocukca güvensiz
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 37
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
TeşekkürlerBaşarılar kardeşim
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 37
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Kardeşim iyiki mail atmamışsın. Çünkü yazdıklarımı anlayamamışsın. Aramızda anlaşmazlık olabilir. Ona birşey demiyorum fakat servere o kadar emek vereyim online artınca bana kazık atsın sq desin uygunmu sence bu????Tam mail atacaktım sondaki tehtitleri gördüm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)