romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM olmak istiyorum...

popox1

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
9
Çözüm
1
Online süresi
6m 54s
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
126
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GM Olmak İstiyorum

(Not : Sitede zaman ayarlı arkaplan değişimi olduğu için renkler açık tonda değiştirildi.)

Adınız : Burak
Soyadınız : Kurt
Yaşınız : 22
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
(Açıklamada Belirtildi)
Günlük Online Süreniz : Min. 4 Saat (İsteğe Bağlı Esnetilir)
Özellikleriniz : (Açıklamada Belirtildi)
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype : 365totaltrgg@gmail.com

Diğer / Ek :

Merhabalar yakında gerçekleşek bir projede ekip üyesi olmak istiyorum.Herhangi bir ücret talebim yoktur.
Yardımlarıma karşılık beklentim pack editleme,sunucu putty kontrolü build edilmesi vs. gibi işlerin öğretilmesidir.
Bilgi Düzeylerim ;

1. Çok iyi derecede Web tasarım ve kodlama.
  2. İyi derecede nacivat kullanımı.
  3. Çok iyi derecede oyun içi bilgisi.
  4. Çok iyi derecede oyun için düzenlemesi.(Oranlar,efsunlar,moblar,+basmalar,NPC editleme..vs)
  5. Temel düzeyde quest.
  6. Temel düzeyde putty.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Yönetim Bilişim Sistemleri 3.Sınıf öğrencisiyim.Program ne olursa olsun biraz göstermeniz yeterlidir programlama dilinin nasıl çalıştığını direk çözebilirim.Öğrenmem kolay olur.Web tasarım ve kodlama biliyorum Server Tanıtım İndexi yapabilirim ve Server Anasayfa sitesine duyuru,anket ekleme herhangi bir yeri düzenleme,renklendirme,katogori ekleme gibi işlemler yapabilirim.Oyun içi bilgi derece çok iyidir (Simyalar Hariç,eski oyuncuyum).

İsteğim herhangi bir bilişim şirketinden server kiralayıp bunun için çalışmamı istemeyin.Sunucu kiralamış ve kendi

filesini kendisi build etmiş editlemiş bir proje arıyorum.Bana bu tür işleri öğretebilecek işin ehli olması daha iyi olur.

Forumdan mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz ve ya skype adresimden mesaj bırakabilirsiniz.
365totaltrgg@gmail.com

Konu Ön Ek Eklendi.

konu günceldir iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri