- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 49
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız : İsmail
Soyadınız : TEKELİ
Yaşınız : 24
Yaşadığınız Yer : Eskişehir
Günlük Online Süreniz :2 / 4
Özellikleriniz :
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : esnemez_iso_26@hotmail.com (skype kullanmıyorum. forum üzerinden yazabilirsin.)
Diğer / Ek : Eskilerden kalan bir alışkanlık olan metin2 dünyasına yeniden giriş yapmak istiyor gibiyim. Yeni açılmış pvp serverlarına yardımcı olacak birini arıyorsan destek çıkabilirim. Teknik bilgim olması gerektiğinden daha iyidir. Sadece can sıkıntısı için oynarım. Reklamdan anlamam. Server açayım dedim inan uğraşmak zor geldi. Dediğim gibi açılmış bir server var ise her türlü maddi manevi destek olurum. İyi forumlar.
Forumun en eskilerindenim. Zamanında sayısız işler yaptım burda. Bunuda eklemek istedim.
Adınız : İsmail
Soyadınız : TEKELİ
Yaşınız : 24
Yaşadığınız Yer : Eskişehir
Günlük Online Süreniz :2 / 4
Özellikleriniz :
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : esnemez_iso_26@hotmail.com (skype kullanmıyorum. forum üzerinden yazabilirsin.)
Diğer / Ek : Eskilerden kalan bir alışkanlık olan metin2 dünyasına yeniden giriş yapmak istiyor gibiyim. Yeni açılmış pvp serverlarına yardımcı olacak birini arıyorsan destek çıkabilirim. Teknik bilgim olması gerektiğinden daha iyidir. Sadece can sıkıntısı için oynarım. Reklamdan anlamam. Server açayım dedim inan uğraşmak zor geldi. Dediğim gibi açılmış bir server var ise her türlü maddi manevi destek olurum. İyi forumlar.
Forumun en eskilerindenim. Zamanında sayısız işler yaptım burda. Bunuda eklemek istedim.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
iyi satışlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)