- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 37
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız : Muhammed
Soyadınız : BADILLI
Yaşınız : 17 ( Akıl Yaşta Değil Baştadır) Prensib Meselem.
Yaşadığınız Yer : Şanlıurfa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha önceden bir çok server kurdum, bir çok servere oyun içi destek verdim ve kısa süre ara vermiştim tekrardan buradayım. Bunlar 'dan bir kaçtanesi ...
Red2- DragonMT2 - ErtuğrulMt2- M2-Soon- MarazMT2- ZedMT2... VS. VS. VS. Bu serverler +2000 online bulmuş serverlerdir. Hepsinin editlemesini ben yaptım daha sonra para kazanınca bir yerleri kalktı bende bunun gibi şeref*i*ler yüzünden bıraktım mt2 işini tekrar başlıyorum. Editlemiş olduğum ve saymağıdım bir çok server mevcuttur. Kendi serverimi açmama nedenim öğrenci olmam. Çünkü +2000 online kaldıracak server açmaya parasal olarak gücüm yetmez
Günlük Online Süreniz : 11:00'dan 01:00 'a Kadar Online Kalabilirim.
Özellikleriniz : Files Kurma - Quest Ekleme - Pack Editleme - Navicat,SSH,Putty ve düzenlemeleri, Biraz'da Photoshop CS6 - Auto Patcher Yönetimi - Web Panel'den Anlayan - İntro Yapabilirim - Oyun İçi Tasarım - Oyun Giriş Ekranı Değişimi - Site Tasarımı - Otopack Yapımı - Server Hack Koruma Sistemleri Vs. Vs. Vs. Oyun İçi Herşeyi Düzenleyebilen - Reklam Az'da Olsa Yapabilirim - Aklınıza Ne Geliyorsa Hemen Hemen Biliyorumdur
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Gmail: muhammedsefikbadilli@gmail.com
İnternet Adresim:
NOT: Reklam'dan anlamıyorum fakat bildiğim sitelere reklam atabilirim. Lütfen buraya dikkat edin...
Diğer / Ek : Kısaca biraz kendimden bahsetmek istiyorum...
Merhabalar Ben "Muhammed BADILLI"
Metin2 Sektöründe Yaklaşık 7 Yıldır Bu İşteyim.
Bu 7 Yılımı Herkez Gibi Öğrenip Hata Yaparak Öğrendim İşimi yaparkene özenli yaparım server benimmiş gibi gayet iyi özen gösteririm. Beni kullanıp bir yerlere atan kişilere çok net ceza veriyorum. Anlatmak istediğim ben oyuncak değilim. Serveri düzenledi herşeyimi yaptı işin bitti ßß diyenlere, serverinde bitti ßß diyebilen birisiyim
Ama benimle serveri Türkiye Genelinde ün almış bir server yapmak isteyenle birlikte olursak canım param feda!
Bu zamana kadar bir sürü server açtım ve gm oldum çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Yeni Bi serüvene yelken açıyorum bu serverdede dostluklar edineceğime eminim.
Soyadınız : BADILLI
Yaşınız : 17 ( Akıl Yaşta Değil Baştadır) Prensib Meselem.
Yaşadığınız Yer : Şanlıurfa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha önceden bir çok server kurdum, bir çok servere oyun içi destek verdim ve kısa süre ara vermiştim tekrardan buradayım. Bunlar 'dan bir kaçtanesi ...
Red2- DragonMT2 - ErtuğrulMt2- M2-Soon- MarazMT2- ZedMT2... VS. VS. VS. Bu serverler +2000 online bulmuş serverlerdir. Hepsinin editlemesini ben yaptım daha sonra para kazanınca bir yerleri kalktı bende bunun gibi şeref*i*ler yüzünden bıraktım mt2 işini tekrar başlıyorum. Editlemiş olduğum ve saymağıdım bir çok server mevcuttur. Kendi serverimi açmama nedenim öğrenci olmam. Çünkü +2000 online kaldıracak server açmaya parasal olarak gücüm yetmez
Günlük Online Süreniz : 11:00'dan 01:00 'a Kadar Online Kalabilirim.
Özellikleriniz : Files Kurma - Quest Ekleme - Pack Editleme - Navicat,SSH,Putty ve düzenlemeleri, Biraz'da Photoshop CS6 - Auto Patcher Yönetimi - Web Panel'den Anlayan - İntro Yapabilirim - Oyun İçi Tasarım - Oyun Giriş Ekranı Değişimi - Site Tasarımı - Otopack Yapımı - Server Hack Koruma Sistemleri Vs. Vs. Vs. Oyun İçi Herşeyi Düzenleyebilen - Reklam Az'da Olsa Yapabilirim - Aklınıza Ne Geliyorsa Hemen Hemen Biliyorumdur
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Gmail: muhammedsefikbadilli@gmail.com
İnternet Adresim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
|
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: Reklam'dan anlamıyorum fakat bildiğim sitelere reklam atabilirim. Lütfen buraya dikkat edin...
Diğer / Ek : Kısaca biraz kendimden bahsetmek istiyorum...
Merhabalar Ben "Muhammed BADILLI"
Metin2 Sektöründe Yaklaşık 7 Yıldır Bu İşteyim.
Bu 7 Yılımı Herkez Gibi Öğrenip Hata Yaparak Öğrendim İşimi yaparkene özenli yaparım server benimmiş gibi gayet iyi özen gösteririm. Beni kullanıp bir yerlere atan kişilere çok net ceza veriyorum. Anlatmak istediğim ben oyuncak değilim. Serveri düzenledi herşeyimi yaptı işin bitti ßß diyenlere, serverinde bitti ßß diyebilen birisiyim
Bu zamana kadar bir sürü server açtım ve gm oldum çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Yeni Bi serüvene yelken açıyorum bu serverdede dostluklar edineceğime eminim.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 37
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Hala Güncel.
- Konular
- 76
- Online süresi
- 25120s
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 156
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 420
- DevLira
- 0
Başarılar kardeşim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)