Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yalnızca 20 yaş ve üzeri olan sunucu sahipleriyle çalışırım.

Kendimi tanıtmamı nasıl buldunuz?

• Ben olsam alırdım.

Oy: 3 75.0%
  • Hayır, almazdım.

Oy: 0 0.0%
  • Yeterli değilsin.

Oy: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Flewz

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
Başarım Puanı
18
TM Yaşı
8 Yıl 5 Ay 8 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli Sunucu Sahipleri,

İzin verin kendimi aşağıdaki şablonda kendimi tanıtayım ve sonunda birkaç cümle ekleyeyim;

Adınız : Mert
Soyadınız : Kılıç
Yaşınız : 22
Yaşadığınız Yer : Kütahya, aslen Eskişehirliyim üniversite sebebi ile Kütahya'da ikamet ediyorum.
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Satın aldığım sunucularda küçük çaplı kitleye Game Master'lik yaptım. Parça parça yaklaşık olarak 3 yıla tekabül ediyor.
Günlük Online Süreniz : Min. 3 Saat - Max. 8 Saat
Özellikleriniz : Neden Ben? Çünkü çok iyi bir GM olmak demek daha az oyuncu kaybı demek. Bu nedenle işim, işin doğru olması adına tüm dikkatimi vermek ve özen göstermek. Oyuncularla Türkçe'yi seviyeli bir şekilde; düzgün ve kurallarına uygun bir şekilde konuşmak. Önemli noktalardan biri de disiplin kurallarına uymak. Oyun içerisinde etkin olarak düzeni sağlamak.
Saygı çerçevesi içerisinde iletişim kurabilmek. Argodan ve kaba sözlerden kaçınmak. En doğru özet ise kendini sevdirebilmek diyebilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Özelden mesaj atabilirsiniz. Anlaştığımız takdirde sizlere numaramı sunabilirim.
Diğer / Ek :
GM olmak şehirde görünmezliğe bürünüp gezmekten ibaret değildir. GM olmak; aktif olmak oyuncularla iletişime geçmek -tabi fazla samimi olmaktan bahsetmiyorum (kanka,kardeşim gibi)-
demektir. Onların sorunları ile ilgilenip problemlere mütenasip bir şekilde cevap vermek gerekir.
Ben de bunu yeterince hat safhada yerine getireceğime inanıyorum.
Ayrıca eklemek istersem; yaratıcılık seviyemin yüksek olduğuna inanıyorum, bana göre oyuncuları oyuna bağlamanın bir yolu daima bulunabilir.

Eğer benimle çalışırsanız anlattıklarımı birlikte tecrübe edinebiliriz. Benimle olmasa bile oyun ve iş hayatınızda başarılar dilerim.

Saygılar...

Başarılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri