Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[ÖĞRETİCİ] Metin2 ProDamage

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamFool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

herife bak "ProDamage yapmak için tüm adresleri topladın şimdi ise bunu c++'da bir source yazıp oyuna göndermen lazım . Bunun içinde biraz araştırma yapmalısın veya mantık yürütmelisin" yani bunu okuyanlarda gece gündüz c++ da araştırma yapıp mantık yürütüyorlardı. :) kısaca devamını bende bilmiyorum daha doğrusu bende bi bok bilmiyorum copy paste yaptığım yerde bunlar vardı bir tek diyebilirsin yok bilmem ipucu yok işte iyi çalışmalar falan
çünkü bilsen başından sonuna kadar yapılması gerekenleri anlatırdın millete seni bunu paylaşıp millete yardım etmeye iten içgüdü hadi itlik olsun gerisini anlatmayıver dememiştir herhalde :)

herife bak "ProDamage yapmak için tüm adresleri topladın şimdi ise bunu c++'da bir source yazıp oyuna göndermen lazım . Bunun içinde biraz araştırma yapmalısın veya mantık yürütmelisin" yani bunu okuyanlarda gece gündüz c++ da araştırma yapıp mantık yürütüyorlardı. :) kısaca devamını bende bilmiyorum daha doğrusu bende bi bok bilmiyorum copy paste yaptığım yerde bunlar vardı bir tek diyebilirsin yok bilmem ipucu yok işte iyi çalışmalar falan
çünkü bilsen başından sonuna kadar yapılması gerekenleri anlatırdın millete seni bunu paylaşıp millete yardım etmeye iten içgüdü hadi itlik olsun gerisini anlatmayıver dememiştir herhalde :)
Q2MBOA.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri