HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herife bak "ProDamage yapmak için tüm adresleri topladın şimdi ise bunu c++'da bir source yazıp oyuna göndermen lazım . Bunun içinde biraz araştırma yapmalısın veya mantık yürütmelisin" yani bunu okuyanlarda gece gündüz c++ da araştırma yapıp mantık yürütüyorlardı.
kısaca devamını bende bilmiyorum daha doğrusu bende bi bok bilmiyorum copy paste yaptığım yerde bunlar vardı bir tek diyebilirsin yok bilmem ipucu yok işte iyi çalışmalar falan
çünkü bilsen başından sonuna kadar yapılması gerekenleri anlatırdın millete seni bunu paylaşıp millete yardım etmeye iten içgüdü hadi itlik olsun gerisini anlatmayıver dememiştir herhalde
kısaca devamını bende bilmiyorum daha doğrusu bende bi bok bilmiyorum copy paste yaptığım yerde bunlar vardı bir tek diyebilirsin yok bilmem ipucu yok işte iyi çalışmalar falan çünkü bilsen başından sonuna kadar yapılması gerekenleri anlatırdın millete seni bunu paylaşıp millete yardım etmeye iten içgüdü hadi itlik olsun gerisini anlatmayıver dememiştir herhalde

herife bak "ProDamage yapmak için tüm adresleri topladın şimdi ise bunu c++'da bir source yazıp oyuna göndermen lazım . Bunun içinde biraz araştırma yapmalısın veya mantık yürütmelisin" yani bunu okuyanlarda gece gündüz c++ da araştırma yapıp mantık yürütüyorlardı.kısaca devamını bende bilmiyorum daha doğrusu bende bi bok bilmiyorum copy paste yaptığım yerde bunlar vardı bir tek diyebilirsin yok bilmem ipucu yok işte iyi çalışmalar falan
çünkü bilsen başından sonuna kadar yapılması gerekenleri anlatırdın millete seni bunu paylaşıp millete yardım etmeye iten içgüdü hadi itlik olsun gerisini anlatmayıver dememiştir herhalde![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)