ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek m2mobile hile geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arif Aydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 645

Arif Aydin

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
12h 15m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
155
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba. acemi olarak cheat engine kullanırım uzun suredir. ilk kez bir trainer tarzi bir sey gelistiriyorum. biraz farklı olsun diye mobile uzerinde denedim. ue4 motoru kullanıyor ancak hiç dump etmedim.
playerx playery attack hızı koşma hızı etraftaki entitylerin listesi, onların x,y koordinatı gibi pointerları buldum.

şimdi takıldığım nokta şu: videoda yaptığım 7x sadece attack animasyonunu atlayarak çalışıyor yani oyunda bir fonksiyon çağırma durumu yok. teknik olarak 7x değil saldırı hızı yani. birkaç gündür call function konularını araştırıyorum ancak güzel bir kaynak bulamadım. mobile versiyonunda referenced stringleri aldığımda da zaten send battle attack gibi bir string yok. yine de oyunda attack yaptığımda tetiklenen bir breakpoint buldum adres olarak memory view bölümünde. vuruş yaptığımda çıkan registerları inceledim ancak mantıklı bir pattern bulamadım. seçili objenin vid'ini alan pointerı da buldum. daha fazla ilerleyemedim. yardımcı olabilecek varsa yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

ue4 - ue5 lerde sıkca kullanılıp editlenen :
ve sdk kullanımı :
Bana kalırsa sdk iyi birsey degil oyun güncellendiginde zor oluyor ama sdk' daki de güzellik hic birsey de yok i*8 den sonrası near'a giriyor near da list 10 oluyor class sisteminin ptr li hali (UE4 hile açısından en verimli motor)

Son düzenleme:
ue4 - ue5 lerde sıkca kullanılıp editlenen :
ve sdk kullanımı :
Bana kalırsa sdk iyi birsey degil oyun güncellendiginde zor oluyor ama sdk' daki de güzellik hic birsey de yok i*8 den sonrası near'a giriyor near da list 10 oluyor class sisteminin ptr li hali (UE4 hile açısından en verimli motor)
evet bu dumperi gormustum daha once de, her oyunda dumper bulamayacagimiz icin kendim cozmeye calistim ama deneyim edinmek icin mecburuz galiba :D deniyorum birazdan tesekkur ederim

video daki movement speed : dedect li ya
AcknowledgedPawn icinde
playerLowSpeed : 0x75C daha verimli ve tespit edilmedi
[CODE lang="clike" title="C++"]DWORD_PTR ULevel = 0x38;
DWORD_PTR OwningGameInstance = 0x188;
DWORD_PTR LocalPlayers = 0x50;
Tekrar LocalPlayer Ama 0x0 degerinde Cheat Engine eklenir
DWORD_PTR PlayerController = 0x38;
DWORD_PTR AcknowledgedPawn = 0x2A8;
DWORD_PTR Entitylist_nearMobes = 0x518;[/CODE]

evet bu dumperi gormustum daha once de, her oyunda dumper bulamayacagimiz icin kendim cozmeye calistim ama deneyim edinmek icin mecburuz galiba :D deniyorum birazdan tesekkur ederim
ue4 olan oyunların hepsi aynı degismiyor ki hic

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri