Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sizce Nasıl bir Server açayım arkadaşlar Yardımcı olursanız çok sevinirim.

djkinq66

Level 3
TM Üye
Konular
31
Online süresi
2g 75297s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
Başarım Puanı
118
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 2 Gün
MmoLira
441
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm arkadaşlar bi server açmak istiyorum ama nasıl bi tür açacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Emek düşündüm başta ama piyasada çok emek server olduğu için pek yanaşmıyorum tedirginim paramın boşa gideceğinden benim aklımdaki plan 34 - 99 orta emek sikiller p server olarak düşündüm , Dönüşümlerin , + basmaların içine ruh taşı da ekledim bu tür bi server düşünüyorum ama ne kadar gelir sağlar da serverin eksiklerini tamamlaya bilirim bilmiyorum . Bir gelir için açmıyorum serveri öyle anlaşılmasın ama serverin yüzde 50 sini kadar karşılasın yeter . Bunun hakkında fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar teşekkürler herkese.

Ayrıca Oy da kullana bilirsiniz. Hem yukarıda hem aşağıda

https://anketomatik.com/L8FzJ

Oy kullanan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum iyi günler.

Bu sana kalmış bir şey ama genel görüşümü söylemek gerekirse Türk oyuncu kitlesi çok fazla yenilikçi sunucuyu sevmiyor. Bu tecrübeye Metin2Global 1. server Rodinia'da SGM'lik yaparken varmıştım. Aynı zamanda sürekli bakım olmasın, oyunda hiç hata olmasın bunlara da çok dikkat et. En önemlisi de sunucu son oyuncuya kadar kapanmasın. Eğer bir isim yapayım onunla gideyim diyorsan bunu kesinlikle ve kesinlikle unutma. Daha önce bir çok büyük sunucunun projelerinde fikir CoMa ve bir çok projede SGM ve GA olarak görev aldım bunların tamamı tecrübeme dayanarak yazmış olduğum şeyler. Onun dışında sormak istediklerin varsa sor cevaplayayım.

Bu sana kalmış bir şey ama genel görüşümü söylemek gerekirse Türk oyuncu kitlesi çok fazla yenilikçi sunucuyu sevmiyor. Bu tecrübeye Metin2Global 1. server Rodinia'da SGM'lik yaparken varmıştım. Aynı zamanda sürekli bakım olmasın, oyunda hiç hata olmasın bunlara da çok dikkat et. En önemlisi de sunucu son oyuncuya kadar kapanmasın. Eğer bir isim yapayım onunla gideyim diyorsan bunu kesinlikle ve kesinlikle unutma. Daha önce bir çok büyük sunucunun projelerinde fikir CoMa ve bir çok projede SGM ve GA olarak görev aldım bunların tamamı tecrübeme dayanarak yazmış olduğum şeyler. Onun dışında sormak istediklerin varsa sor cevaplayayım.

Teşekkür ederim yorum yazdığınız için.
Benim düşüncem de öyle yeni şeyler değilde daha çok eskiye dayalı bi proje yapmak istiyorum simya vs şeyler getirmeyi düşünmüyorum ve bitişi olabildiği kadar 99 olarak düşünüyorum. Site tema , index üzerinde çalışıyorum serveri alırsam kesin bi 1 2 ay bakımda kalacak . emek olursa bu son zamanlarda gelen hiç bi yeniliği kullanmak istemiyorum zaten . Ama yinede aklım 1 - 99 ve 34 - 99 olarak gidip geliyor .

Ws lik açmanı tavsiye etmem, oyuncular sıkılıp bırakıyor.

Emek açacaksan da en az 5 kişilik test grubuyla oynaman lazım, sıkıntı çekmemek için..

Yenilik açısından da şunu söyliyim: Oyun içini değiştirmeyen ama oyuncuları gereksiz zahmetlerden kurtaran yenilikleri yapmalısın.

Oyuncularla haşırneşir olma. Ticket atın de. Yoksa arkadaş gibi davranmaya başlıyorlar, edit verdi muhabbeti dönüyor.

Ws lik açmanı tavsiye etmem, oyuncular sıkılıp bırakıyor.

Emek açacaksan da en az 5 kişilik test grubuyla oynaman lazım, sıkıntı çekmemek için..

Yenilik açısından da şunu söyliyim: Oyun içini değiştirmeyen ama oyuncuları gereksiz zahmetlerden kurtaran yenilikleri yapmalısın.

Oyuncularla haşırneşir olma. Ticket atın de. Yoksa arkadaş gibi davranmaya başlıyorlar, edit verdi muhabbeti dönüyor.

Kardeşim yorumun için teşekkür ederim.

Benim aklımda 34 - 99 Sikiller P tarzı bi proje geçiyordu sonradan biraz düşündüm Türkmmo ve bir kaç tane Facebook reklam verceğim gelen online gitmez diye düşünüyorum hani emek verip sıkılıp gitmez tarzında ve oyuna kesinlikle simya ve kuşak düşünmüyorum eski metin2 tarzı ama ondan biraz ama ondan biraz daha kolay orta emek düşüncem Hayırlısı neyse o olsun .

İsim verdim yasak olup olmadığını bilmiyorum yasaksa affola.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri