BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Emek server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Desole
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 616
  • Etiketler Etiketler
    emek server 2019

Desole

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
5m 39s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 9 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
33
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamın aleyküm. Soru cevabın amacı tam olarak nedir bilmiyorum ama ben bi şansımı denemek istedim. Arkadaşlar benim sorum, ben eski TC Metin2 oyuncularından biriyim. Uzun zamandır da metin 2 oynamıyodum şimdi tekrar başlayasım geldi. Yaklaşık 1 haftadır güzel bir emek sw arıyorum fakat bulamıyorum. Bana tc tarzı bi sw bulmamda yardımcı olursanız, bi öneri verebilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.

Konu uygun alana taşındı.

Emek Farmlık Serverler 1-120 Oluyor Genelde Amacı Metinler Bol Oluyor Metinlerden Farm Yapabilirsin Bosslardan Farm Yapabilirsin Zindanlar V.b Gibi Bir Sürü Özellikler Var

Emek Farmlık Serverler 1-120 Oluyor Genelde Amacı Metinler Bol Oluyor Metinlerden Farm Yapabilirsin Bosslardan Farm Yapabilirsin Zindanlar V.b Gibi Bir Sürü Özellikler Var
Tamam biliyorum az çok ama ben soruda daha çok özellik kısmından bahsetmiştim. Yani artı basma itemlerinin para ettiği, kadim efsun, zor kasılma,
balık tutma, ayışığı etkinlikleri gibi. Yani metin2 tc ye benzeyen bir emek sw arıyordum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri