Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BaronMURAT - Ecrilay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaronMURAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 802
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaronMURAT

Renos
TM Üye
Üye
Konular
33
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
84
MmoLira
171
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar bir serverin omru vardir Elym2 omru bitti bunu bitiren shorty suan oyuncusunun online dustugunu gordukten sonra yine ban afi acacaktir size daima bir umut vermesidir ben Ecrilay olarak benim elym2 verdigim emegi herkes bilir ben Kesinlikle kural disi bir sey yapmadigim halde BaronMURAT hesabini kapatti kanit diyorum kanit yok buna dava acarsam kazanacagimi gayet iyi biliyorum ama gel gorki ugrasmaya degmez bi zevkimiz vardi onuda elym2 yonetimi aldi shorty bana mesaj atiyor oyundan murat bey efsun botu kullaniyorsunuz sistemizde oyle yaziyor simdi sanki karsisinda cocuk var dedimki bana mail den at atamadi niye atamadi kafasina g,re buyruk ederse laf soylerse diyecek bir soz bulamaz ama bizler oyuncu olark onlara mahkumuz shorty gectim admin yazdik admin shorty arkasini tutu ve suan elym2 1200 yakin online varken 200 online inmesinin sebebi Ecrilay loncasinin emegidir bizim samimi dedigimiz dostlar itemler silerek yere atip oyunu biraktilar ben suan her server loncam olarak gecip takiliyorum kafama g,re ama elym2 6 yil emek verip sonra insana ban atilmasi insanin agrina gidiyor sonra kalkip skypede bana diyorki sen oyun kurmusun /// ben oyun kurmusum yada kurmamisim baronmurat hesabinda tanitim yapmissin diyor bnm hesabims savasci olarak en yuksek mertebede kalkip riske atip millete tanitim mi yapacam neyin kafasini yasiyor anlamis degilim ama sonra ogrendim ki bu bir oyun yonetimi ordan cikanlar benim serverime gelince turkmmodaki AvA M T 2 Sayfasi Engellendi Neden yapiyorlar Ecrilay Kendi sistemlerinde ve oyunlarinda gormek istemedikleri icin Skypeden konustum siz bana hakaret edmissiniz diyor bende kendisine dedimki simdi bir hesap kur 6 yil kullan sonra kapat ne hissetigimizi anlarsin ben yoneticiyim diyor oyun oynamam o zamanda oyuncunun halinden anlamazsin simdi de kalkmislar Ecrilay Efsun botu kullaniyormus Kanit la /// Adam degilim M2bob mus bilmiyorum neymis hikaye evet bir zamanlar M2bob calisiyordu Ama ucretli herkese soyluyorum m2bob arastirin her pvp de calisabiliyor Elym2 denedik ama calismadi sonra TEKSAS ve Relimidr nedir loncasi bizim hakkimizda sikayet acmislar siz efsun botu kullaniyorsunuz Shorty o gunden sonra beni yemlemeye calsiiyor beni takip ediyor mehmet arkadasimiz birine kolye satacakmis kalkmis ona efsun botu demis sen ona tl ile alisveris yk de yeterli kalkip baronmurat ve lonca niye banliyorsun seni anlamis degilim shorty oyunu bitirende sen oldun Elym2 nin gecmisine bakalim yaklasik 3 server ile birlesti online sayisi yukseltmek icin Ben Mars daydim Sonra Pidge cikardi Sonra hunk pidge birlestirdi bu cokusun yoluydu zaten en sonda oyun bitti Suan server gir kimse yok artik +9 betalara millet yere atiyor ne oldgu shorty her zaman ayakta kalir dedigin server suan yerlerde sen simdi serverim var diye geciniyormusun senin serverine bin basacak serverler var ama bana dedigin gibi onlar sezonluk server ama bende soylim sana ordaki yoneticiler sezonlukda olsa islerini iyi yapiyorlar kanit her sey ortada ben simdi sana dava acsam sen kanit gosterebilecekmisin adminde diyor gel izmire bekliyorum seni Elym2 cocuklarin eline kaldi Size Tavsyem Baska serverlere bakin Verdiginiz emekler sonunda Hesabiniz engellendi Olmasin Yaziktir Emeklerinize...

HER SERVERIN BIR YASI VARDIR ELYM2 YASI DA TUKENDI KABULLEN SHORTY

Bilindiği üzere bu oyunda derdimizi,sıkıntımızı anlatacak veya bizi dinliyecek bir yöneticimiz yok ticket atsakta forumdan konuda açsak sadece açtığımızla kalıyor @Shorty; @admin; bu konuyu açan arkadaşımızı tanırım kendisiyle buluştuk çay içtik sohbet ettik gerek reelden gerekse oyunun gidişatı vs. arkadaşımızın çarları haksız yere balandı şöğle söğliyim yada mantıklı yönden oyunda sağlam karakterim var T satılır yazıyorum alttan ki o zamanlar herkez yazıyordu mesela ben bu çarlar ban yedikten 1 hafta sonra öğrendim T satışı yada tl ile alım satım konusunu yasak olduğunu bilsem sağlam karakterimizin ban yemesine göz yumarmıyız sizce..

Selamın Aleyküm

Hesaplarım T satmakdan Serwırdan Uzaklaştırılmış

30,12,2015 Yaklaşık 9 aydır Hesap larım kapalı

T Satmakdan ban yigen tek benim şimdise T ve Tl ile alışveriş yapan lar sohbet cezası yerken benim hesaplarım 9aydır serwırdan uzaklaştımış tır

Skyp Den Team Dan @Shorty; ayrıca size T satmak Yasakmı diye SORULMUŞ Hayır Degil demisiniz peki benim hesaplarım neden 9 aydır kapalı ?

Selam aleyküm
O değilde ben anlamıyorum bu Saçmalığı ban affı yapicaksin online olması senin daha çok işine gelmesi lazim ama adam ban affında geçmişi güzel anlatmış mi kendini ifade etmiş mi suçunu kabul ediyor mu böyle saçma şeylerle insanları oyaliyorsunuz direk yapicaksiniz yapın kaç tane konu gördüm hepsi adamlar doğru düzgün anlatmış ama bahane ile açılmamış

Amacım Hakaret etmek değildi sadece eleştiri yapmaktı biraz fazla kaçmış hakaret algılamşssnz oyüzden çarımı banlamışsınız tek gelir kaynağı ay ışığı bozuk olunca sinirlerime yenik düştüm .Tüm teknik ekibinizden özür diliyorum. aSPOR nickli çarı affetmenizi istiyorum tekrardan özür dilerim ...

Merhaba Arkadaşlar Dreams Adlı çarım Karamelam - Rozelin Adlı çarlarla Tartıştım Diye Oyundan Uzaklaştırıldı.
Çarım Uzaklaştırıldıkdan Sonra Dejavu Loncasından Eray Marivana Mesaj Atıp Bizle Uğraşırsan Böyle Olur Diye Cümle Kurdu. Ortada Küfür Olmamasına Rahmen Tartışma Konusu Oldugu Halde Bana Böyle Uygulama Yapılıyor Yada Şöyle Anlatayim Karamelam - Rozelin Adlı Kişiye Zaafınızmı Var Türkay Bey Karamelam ' a İtem iadeside Yapmıştınız Her Dediği Oluyor Bu kızın Benim 5 Senelik Emeğim var Ortada Dreams Adlı çarım Sonuna Kadar Haksız Yere Uygulama Yapılmıştır. Ban Sebebimde Küfür' Denildi Fakat Karamelam - Rozelin ADLI kİŞİYE küfür Cıkmamıştır. Benim 5 senelik Emeğim Var. Bu Yapılan Yanlışı Düzeltin Benim Dreams Adlı çarım Haybeya Banlı şuan.
[ BU OYUNDA HERŞEY EŞİT OLMALI EYVLLAH TANIDIĞIN OLABİLİR BU KADAR BELLİ ETME HERKEZ ANLADI ARTIK TÜRKAY BEY BENİM DREAMS ADLI ÇARIMI AÇIN DOĞRU OLANI YAPIN BENİM SUÇUM YOKTUR.] @Shorty; @admin;

Kolay gelsin yaklasik 4 ay once MaNiaC00 adlı karakterim banlandi 2019 da acilacak yazmakta neden ban yedigini ogrenemedik defalarca ticket attim bir cevap alamadim yardimci olursaniz sevinirim @Shorty; @admin;

admin karakterleo adlı hesap vardı benim 130 lw ama şuan yok giriyom boş hesap çıkıyo x8tr fln denedim olmadı

ÖNCELİK LE SELAM ALEYKÜM TÜRKAY BEY YAKLAŞIK 20 GÜNDÜR Bİ TALEP ACTIM Bİ CEVAP ALAMADIM LÜTFEN TALEP İME BAKIN ALLAH RIZASI İÇİN 30 SANİYE YETERLİ HER ŞEY TEK TEK İSPATLI KANITLI LÜTFEN Bİ BAKIN
Shorty

Kural ihlaliymiş nerdesin diye soran arkadaşlara pm den ****** deyim demek reklam mı oluyor alttan adamlar burda alınır şurda verilir diye saatlerce bağırırken birşey yok biz arkadaşlara ****** deyiz diyince reklam yapmış oluyoruz öyle mi bide 6 yıl ban yiyoruz olaya bak Türkay sana kolay gelsin server ı daha da boktan bi yer haline getirdin bu arada arkadaşlar oyunun püf noktlarını öğrenmek isteyenler bana mesaj atsınlar hepinizde numaram var zaten burdan da özel mesaj atabilirsiniz hadi eyvallah.

haksız yere süresiz banned : Arkadaşlar arasında espiri olması amacıyla orataya metin2 sw acıcaz diyi her 4 5 karakterin kafasından bi metin2 ismi söylemesi sonucu süresiz banned atmanın amacı nedir ne kadar sacma bir sistemdir . 8 sene oynadık bize yapılan muameleye bak yazık yazık ....

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yahu arkadaş oyunu oynamıyorsun,
Her seferinde aklınca gelip yok izmire gelirim şöyle böyle diye bizi tehdit ediyorsun,
zamanında kendin server açıp milleti oraya çekmeye çalıştım beceremedin.

Hala gelip buradak onu açıyorsun.

Kendini kral mı sanıyorsun imparatormu, ne bu ego anlamadım.

Biz bu oyunda hilecileri barındırmıyoruz. İsterseniz 400 kişilik lonca olun. Hile kullananları gönderiyoruz.

Bir daha oyuna zarar vermek amaçlı bu tarz konu açarsan yaptırım uygulayacağım haberin olsun. Bi zahmet oynadığın serverların forumalrına girip oralarda yorum yap.
Enchantres

MİLLETİ YOK 6-12 AY OLMAMIŞ AÇAMIYORUZ DİYE /// Bİ NEDENDEN DOLAYI İNSANLARIN ELİNDEN EĞLENCESİNİ ALMAYIN ...
ENCHANTRES'İN BAN NEDENİ NE KÜFÜR NE ARGO NEDE HIRSIZLIK , ENCHANTRESİN BAN SEBEBİ ECRİLAY LONCASINDA BULUNUP BAĞIRMAYA AÇILMIŞ OLAN SWNİN SİTESİNİ PAYLAŞMAKTI Kİ BUNUN SONUCUNU BU OLUCAGI BİLİNMİYORDU Kİ ÖYLE Bİ SW AÇILMADI YAPILAMADIDA ..
İNSANLARIN SORUNUYLA İLGİLENMİYOSUNUZ ÇOĞU İNSAN GÜNDE 50 KERE BU FORMA YAZILAR YAZIYO SİZ İSE KOPYALA YAPIŞTIR YAPIP HERKESE AYNI MESAJI YOLLUYOSUNUZ YAZIK BU KADAR UZUN SENE AÇIK OLAN Bİ SWNİN BÖYLE GMLERİ OLMASI .
SWNİN ONLİNESİ ORTADA SAÇMA SAÇMA SEYLER SÖYLEİP İNSANI ELYDEN SOGUTMAYIN NEYMİŞ 6-12 AY YAPMAYIN BÖYLE ŞAKALAR 4 - 5 AYI DOLDURMUŞ OLAN NAPICAK ????

MİLLETİN HAKKINI YEMEYİN

Turkmmo Flood Engelleme

Ayrıca Reliyi BALIK BOTUNDAN YAKALAYIP SÜRESİZ BANNETLETİP 2 AY SONRA AÇTINIZ , ŞİMDİ GELİPDE ADELETLİYİZ DÜMENİ YAPMAYIN AMA SİZDE HAKLISINIZ RELİ DEDİGİNİZ ADAM /// GM YALAKASI Bİ HERİF HE BU LAFLARDAN GOCUNAN OLURSA

ENCHANTRES
Mert Yıldız
0531 837 37 30

BEKLİYORUM İTİNAYLA ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu arkadaş oyunu oynamıyorsun,
Her seferinde aklınca gelip yok izmire gelirim şöyle böyle diye bizi tehdit ediyorsun,
zamanında kendin server açıp milleti oraya çekmeye çalıştım beceremedin.

Hala gelip buradak onu açıyorsun.

Kendini kral mı sanıyorsun imparatormu, ne bu ego anlamadım.

Biz bu oyunda hilecileri barındırmıyoruz. İsterseniz 400 kişilik lonca olun. Hile kullananları gönderiyoruz.

Bir daha oyuna zarar vermek amaçlı bu tarz konu açarsan yaptırım uygulayacağım haberin olsun. Bi zahmet oynadığın serverların forumalrına girip oralarda yorum yap.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri