Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Emek Server Kurucam !

Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
10
TM Yaşı
9 Yıl 11 Ay 14 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben Emek Sw Kurmak İstiyorum Başlıktanda Anlaşıldıği gibi

2016´da en cok emek server stileri nelerdir yani ne tür emek serverler tutuyor ...

Herkes Bi Aklındaki EMEK Server Stilini Yazarsa Herkesin Bir Ortak noktası olması gerekiyor bizde o noktayı bulup serverimizi ona göre ayarlıycaz ..
:redface::redface:

beyler beni yardımcı olarak alın size tutacak en iyi serveri yapayım 3 kez server açtım 2 si tuttu

Turkmmo Flood Engelleme

beyler beni yardımcı olarak alın size tutacak en iyi serveri yapayım 3 kez server açtım 2 si tuttu

Turkmmo Flood Engelleme

hasancan seni yardımcı olarak alıyorum metin2 ile ilgili şeyleri anlıyorum bende en fazla 3 4 kere sabit ip sw açtım ama bi türlü siteyi yapamamıştım yardımcı olursan iyi olur şimdi mt2 sw kurmak için ilk önce napıyoruz sen talimatları ver

Uygun bölüme taşındı.

Filesinizde yeni tüm özellikler olmalı offline shoptur , binek geliştirme sistemidir , item kilitleme sistemi,itemine vs sistemi vs birde günümüzde fazla emek verilen emek swler kalmadı oyuncuların canının sıkılmaması için droplar biraz daha açık olmalı,

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri