Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Günümüzde 98-99 vslik server reklamı nasıl olmalı sizce arkadaşlar bu şekilde server tutturmuş arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim.

mali431

Zihin fukara olunca akıl ukala olurmuş.
TM Üye
Üye
Konular
10
Online süresi
5g 45548s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
49
TM Yaşı
6 Yıl 3 Ay 25 Gün
MmoLira
106
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Günümüzde 98-99 vslik server reklamı nasıl olmalı sizce arkadaşlar bu şekilde server tutturmuş arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim.
daha önce de bi kaç kere server açtım ama max oyuncu sayısı 200 300 arasıydı mesela elinizde 3000 lira var vslik için nerelere reklam yaparsınız bu konuda bilen arkadaşlar bizlere yardımcı olursa çok memnun oluruz şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sms reklamı işlevsiz olur. YouTube konusu ise wslik server oynayan youtuber az. Facebook instagram Google ads ve türkmmo banner. Sabit konu. İtemci reklamları işe yarayacaktır. Bende 98-99 Vs'likServer severim elimde 2 ADET files var. Ancak şuan açmayı düşünmüyorum.

Sms reklamı işlevsiz olur. YouTube konusu ise wslik server oynayan youtuber az. Facebook instagram Google ads ve türkmmo banner. Sabit konu. İtemci reklamları işe yarayacaktır. Bende 98-99 Vs'likServer severim elimde 2 ADET files var. Ancak şuan açmayı düşünmüyorum.
çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için peki sizce sabit konu mu daha etkili olur banner reklam mı daha etkili olur

çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için peki sizce sabit konu mu daha etkili olur banner reklam mı daha etkili olur
ikiside etkisiz 700 tane sabit konu var normal konulardan farkı kalmadı zaten bannerlarıda adblock engelliyor

5-6 tane tanıtım çekecek youtuber tut önceki oyunlarından datan varsa 2 kere sms at sayfandan 2 sponsor çık 2-3 tanede gruplarda çekiliş yap 400-500 online ile açarsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri