shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bulutmedya Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben daha önceden açmıştım konu bilenler bilir 1 ay bakmadım sunucuya diye virüslü dosya yüklemişsiniz diyip sunucumu jkapatmışlardı konu açmıştım burda lanetadam inanmamıştı bana benim paramı aldılar ben ortada kaldım kimse inanmadı bana sonunda gerçek ortaya çıktı bu ve bunun gibilere rank vermeyin bir daha

Benim 750 tl param gitti kim vericek şimdi benim paramı ben açtım skypeyi sövdüm ana avrat şimdi para kolay kazanılmıyor bulutmedya dolandırıcıdır

Ben daha önceden açmıştım konu bilenler bilir 1 ay bakmadım sunucuya diye virüslü dosya yüklemişsiniz diyip sunucumu jkapatmışlardı konu açmıştım burda lanetadam inanmamıştı bana benim paramı aldılar ben ortada kaldım kimse inanmadı bana sonunda gerçek ortaya çıktı bu ve bunun gibilere rank vermeyin bir daha

Bunu siz mi söylüyorsunuz konuda ki şahıs ile aynı karakterlere sahipsiniz hemen hemen :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oh valla atan atıyor kafadan biri 750 tl biri 1000 tl biri 5000 tl yatırmış bize sanırım biz zengin olduk haberimiz yok oh valla sallamasyonlar kafadan hanginiz 1 trilyon yatırdı o da gelsin :D

Allah için çekemiyorsunuz işinize gücünüze bakın hala hizmet veriyoruz aktif bir şekilde memnun olan müşterilerimiz hala memnun gerilmeyin bu kadar :D

:D :D Şakamı yapıyorsun arkadaşım kimin ne çocukluğuna veriyorsun senin yaşın kadar benim yarı yaşım var bu neyin havası.

Var ya bütün yorumlar tamamda konu üzerinden prim yapma taktiğiniz kadar sağlam bir yorum görmedim tebrik ediyorum,

Bir de hakkımı helal ediyorum diyor, bir kaç ay yıl geçsede rankı geri istemeyeceğim rahat olabilirsiniz en ufak bir çabam olmayacak rank için, siz sanırım kendinizle karıştırdınız beni sizinde konularınızı gördük kardeşim müşteriye " geçirdim şuan içinde çeviriyorum " cümlenizi hala hatırlıyorum, yani uzun lafın kısası kimse basit ve masum ayaklarına yatmasın herkesin ne olduğunu biz biliyoruz, tabi asıl amacınız bilmeyenlerin noksanlarından faydalanıp aldatmak değilse :D

50 Yaşında ki bi insanın olgunluğunu göremiyorum hatta karşımda olgun bir insan göremiyorum.

Sen kimsin ki senin üstünden prim yapacağım ben? Senin benim üstümden yaptığın prim için laf ettim ben ayrıca turkmmo konularını gez benden esinlenip yazdığım şeyleri kopyalan firmacıklar bile var 2 kelime üretip bir cümle kurmaktan aciz insanlar sen ise yaptığın hareketle bir karaktersizlik örneği gösterdin fake hesaptan karalama da neymiş?

Pişkinlik yapma, terbiyesizlik yapma. 50-60 tl için şu düştüğün durumlar her şeyi kanıtlıyor bizde çok iade verdik haklıyken de ama şu pişkinlik yakışmıyor.

Ben rank almak için bi ara 3 müşteri bulup tek tek iade yaptım 400 tl kadar ki küfür yemiş olmama rağmen, turkmmo olmadan da satış yapıyorduk ancak mevzu şu;

Turkmmo bir marka oyun işi yapıyorsan burası senin yüzün olabilecek bir yer nasıl r10 bir marka ise burası da bir marka ve bir şirket.

@DarkKnights; Şimdi bu adamın ne suçu var küfür ediyorsun? Benimde çok kızdığım ağır konuştuğum oldu ama küfür ayrı bir şey nasıl sen istemiyorsan edilmesini etmeyeceksin arkadaşım.

Hala burada sana yorum yaptırmaları bile gereğinden fazla adil bil ortam olduğunu gösterir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri