- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@xHamBeyLoRDx Forumda Satış Yapan OyunDeresi Adlı Bilişim Sanırsam Bulutmedyaya Bağlı Bir Firma BulutMedya İse Zaten Forumdan Uzaklaştırıldı Bence Oyun Deresi Adlı Bilişimi Bir İnceleyin
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Forum turkmmo halkı gerçekleri iyice öğrendi sanırım, daha önce bilinip ortaya çıkmayanlarda çıkıyor. Allah bilir daha kaç mazlumun ahını almıştır bunlar...
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bulutmedya benide dolandirdi 270 tl ye 3 ay sunucu kiraladim files ta cok sorun vardi frozen files indirip kurdum files kurunca veri tabani silindi 15 ucretle tekrar kurariz dedi tamam dedim birde smaugmt2.com du adresim dedim onu.org yapalim yeni bir site acalim simdi reklam verdigim yerlerde wslik server reklami var oyuna emek files kurdum sorun olmasin dedim 40 tl orglu site ucreti dediler toplam 55 tl yatirdim smaugmt2.com duzeldi veri tabanini yuklemis site acildi ama 2 hafta gecti org lu siteyi teslim etmedi herhangi bir kufur hakaret hicbirsey etmedim bikac defa ticket attim skypetan yazdim dedi ki subemiz tasiniyor tamam dedim insan bi haber verir sorun yok halden anlariz bekleriz soyleseydiniz diye sonra biraz daha bekledim ne site kuruldugu var ne bisey dedim parami iade edin istemiyorum site falan madem kurmuyosunuz iade edin sonra hizmetimi sonlandirmislar sitedeki uyeligimi silmisler elimde kanit olmadigi icin konu acmadim ispat edemem nasilsa diye ama burdaki bu mesajlari gordukten sonra yazicam bu nasil bi utanmazliktir ya 2 ay kullandim 1 ay hakkim vardi durduk yere kapatildi ayrica 40 tl bakiyemde silindi madem oyle kardesim son yatirdigim 55 tlyi birde 1 aylik hizmetim kalmisti onun ucretini geri odeyin sikayetciyim bende bulutmedyadan
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Buyrun bunlarda yatirdigim ucretlerin ekran goruntusu yatirirken zaten aciklama kismina yazmistim
sonra diyor ya hani herkes yatirmis zengin olduk kim trilyon yatirdi falan diye trilyon yatirmadik belki ama 270 tl lik hizmetin son 1 ayini kapatip 55 tl nin de ustune konman bunlarda dolandiricilik bilesin dolandirici olman icin trilyonun ustune yatman gerekmiyor 55 tl de yeterli