Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Birkaç Sorunum Var Bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReDBoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba.

1-Benim serverimde lycan herhangi bir binekten falan indikten sonra npcler falan geç yükleniyor.

2-Normal olarak pazar kurduğumda WON ile item satabiliyorum fakat offlineshop ile WON olarak item satamıyorum. [Offshop WON ekli değilmiş]

3-Serverimde küçük bir sorun var bu sorunun çözümü elimde var fakat proto builder falan var nasıl yapacağımı bilmiyorum. [ÇÖZÜLDÜ]

3-Offlineshop yönetim panelinde mevcut bakiye olarak sadece yang yazıyor won miktarı yazmıyor. [Offshop WON ekli değilmiş]

4-Offlineshop yönetim panelinde bankada mevcut yang miktarı yazıyor ve çekilmek istenen yang miktarı yazıyor fakat won olarak miktar falan yazmıyor. [Offshop WON ekli değilmiş]

5-Lycan sadece bazı kostümleri giyebiliyor tüm kostümleri giyebilmesini kolay şekilde nasıl çözebilirim ?

6-Simyaların takıldıktan sonra çıkarılırken kırılma şansını nasıl ayarlarım ?

Şuanlık sorunlarım bunlar yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
2-3-4 aynı
oflineshop sisteminiz wonlu olmadığıından göremiyorsunuz. wonlu sistem eklenmeli

5- örnek
karekter hatası alıyorsanız
41001 Åä³¢ÀÎÇü Tavşan Kostümü e (kahve) 28 0 0 2 295041
41002 ¹Ù´Ï°É Tavşan Kostümü d (kahve) 28 0 0 2 295042
antiflag değerlerini erkek kostum için 295041 kadın için 295042 yapın sorun olmayacaktır.

@tatal

Offlineshop

bu şekilde won olarak koyma fiyatı yazıyor fakat koyulmuyor.

forumda başka bir fileste kullandığım offlineshopun aynısı var fakat onda won olarak koyabiliyorsun

kostüm sorunu ise mesela çöl kostümü giymeye çalıştığım zaman karakter gerekli özelliklere sahip değil yazıyor kız ve erkek çöl kostümü falan denedim çoğu kostümde aynı, sadece azrail kostümlerini falan giyebiliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri