- Konular
- 145
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 24d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 4,301
- DevLira
- 28
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eleştiri değil de öneri de bulunayım verileri sürekli çektirme cache sağla ordan sergile json veya xml tut arama yapacağın da da ordan çektir ve sorgula sunucuyu yormamış olursun bu cache 5dk da bir guncellense %99 oranında sunucuyu rahatlatirsin sadece anlık yerlerde satın alma gibi direkt istekte bulun böylece büyük oyunculu serverların hiç zarar görmeyeceği bir trafik sağlamış olursun. Link yapılarını da elden geçir ve mvc mimarisine uygun yapın olsun hem daha rahat geliştirirsin hemde takım çalışmasına uygun olur kod tarafında nasıl bir yön izledin göremiyorum open source olmadığı için ama eğer oop mantığında calismiyor isen ona donmeni oneririm ilerleyen zamanlarda her bir yeni sistem de bir duzune dokuman hazirlamak zorunda kalırsın.Zerre kadar satmak için yapmadım. kendim için gelistirdim fakat sonra bir kaç arkadaş bunu global yaparsan daha iyi olur dedi bende çevirdim zaten şu an ki haki ile Ken offline shop da hatasız TC ye ve great için site hazır ama oyunda buglar vardı onları kapatınca ona da uyumlu olur. Baya aktif özellikleri şu an iş görür kime sorsam bu bile iyi dedi ama daha da geliştireceğim inşallah eklemeler yapacağım hocam elestirebilirsin)
herkes eleştirsin lütfen
- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
MVC ye uygun değildi bunu not ettim hocam normalde sadece bu şekilde birakacaktik final olarak tema olayına hiç gitmeyecektim ama bunu da yazdım köşeyeEleştiri değil de öneri de bulunayım verileri sürekli çektirme cache sağla ordan sergile json veya xml tut arama yapacağın da da ordan çektir ve sorgula sunucuyu yormamış olursun bu cache 5dk da bir guncellense %99 oranında sunucuyu rahatlatirsin sadece anlık yerlerde satın alma gibi direkt istekte bulun böylece büyük oyunculu serverların hiç zarar görmeyeceği bir trafik sağlamış olursun. Link yapılarını da elden geçir ve mvc mimarisine uygun yapın olsun hem daha rahat geliştirirsin hemde takım çalışmasına uygun olur kod tarafında nasıl bir yön izledin göremiyorum open source olmadığı için ama eğer oop mantığında calismiyor isen ona donmeni oneririm ilerleyen zamanlarda her bir yeni sistem de bir duzune dokuman hazirlamak zorunda kalırsın.

Bu trafik mevzusunda doğru söylüyorsunuz onu da not ettim hafiflettim ama XML pek kullanmadım
Oop ye yakın ama bir tık altı onun sebebi de en üst function kullandım class uygulamadim bilgilendirmeler için teşekkürler ❤
- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
Test1 hesabında çok fazla ticaret yapıldığından dolayı artık depo dolmuş
Depoyu boşlatıyorum. Son kullanım durumu şu şekilde;
Depoyu boşlatıyorum. Son kullanım durumu şu şekilde;
- Konular
- 8
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 24d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 4,734
- DevLira
- 3
Merhabalar birşey aklıma takıldı pazardan eşya satın alındığı zaman oyun içerisinde o eşya pazardan otomatik olarak düşüyormu ? yoksa oyun içerisinden girildiğinde alınan eşyayı bir başkasıda satın alabiliyormu onu merak ettim.
- Konular
- 82
- Çözüm
- 21
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 772
- DevLira
- 9
Web de item satıldığı an oyunda itemi satın alamıyorsunuz. Satın almaya çalışınca size uyarı veriyor. "Bu item web üzerinden satılmıştır."Merhabalar birşey aklıma takıldı pazardan eşya satın alındığı zaman oyun içerisinde o eşya pazardan otomatik olarak düşüyormu ? yoksa oyun içerisinden girildiğinde alınan eşyayı bir başkasıda satın alabiliyormu onu merak ettim.
Aynı şekil oyun da itemi satın alıp hemen saniseler içinde web den almayı dene ve ya aynı şekilde web de item az önce satıldı diye uyarı veriyor.
Her iki tarafta saniselerle çalışıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)