Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Mara Entertainment] Metin2 Hizmet Satış Konusu || Patron Çıldırdı 1-105 Files Srcli 2000 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luigina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 259
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bunlar orda burda şöyle sorunsuz böyle sorunsuz millete akıl veren masal okuyan türler hep kendini üstün görenler onun bunun fikirlerini çalan insanlar bu yüzden hata yaptıklarında o övündükleri dosyalarını yüzlerine vurmak lazım bu şekilde herkesin başına gelebileceğini öğrensinler ordan burdan alarak emek vermeden iş yaparlarsa sonucunda böyle sorunlarla boğuşurlar bu yüzden o serverdeki sorunları yorum olarak yazmayı tercih ettim karalama değil gerçekleri söylüyorum şimdi gözlerine uyku girmiyor düzelticem diye uğraşıyorlar daha dikkatli olsalar daha az sorun çıkar rahat ederlerdi
Oyunda aktif gerçek 9 bine yakın oyuncu var herşeyin sorunsuz olmasını bekleyemezsin. İlla ki sorun çıkacaktır ve çözeceklerdir de. Sadece files değil sorunların büyük kısmını makinede yaşıyorlar. Son zamanlarda metin2 nin en kalabalık oyununu yaptılar bence bu iyi bişey sorunlar düzelir diyorum iyi akşamlar diyorum.

Oyunda aktif gerçek 9 bine yakın oyuncu var herşeyin sorunsuz olmasını bekleyemezsin. İlla ki sorun çıkacaktır ve çözeceklerdir de. Sadece files değil sorunların büyük kısmını makinede yaşıyorlar. Son zamanlarda metin2 nin en kalabalık oyununu yaptılar bence bu iyi bişey sorunlar düzelir diyorum iyi akşamlar diyorum.
sorunsuz oyun yoktur ama bu kadar da sorun çıkmaz item kaybı vs bir de bu 1. serverin gelişmişi 2. server milletin emekleri hiç oldu kaybolan itemler kaç t paralar gitti milletin 9 bin e yakın oyuncu ilk gün vardı gerçekse millet hala duruyorsa başka server olmadığı için kendilerini şanslı saysınlar makina bahane bence kod hatalarını düzeltmekle uğraşsın dursunlar şimdi kolay gelsin onlara tabi o kadar para harcıyan kişiye de yazık cidden bunlardan çıkarır inşallah acısını

Son düzenleme:
9 mu k 9 az oldu 19 yap

9 mu k 9 az oldu 19 yap
Tamam en iyisi sensin kardeşim en güzel developer en güzel server admin sensin bravo. Yaptıgın isleri göster localde hepiniz developersiniz hepiniz süpersiniz harikasınız.

Tamam en iyisi sensin kardeşim en güzel developer en güzel server admin sensin bravo. Yaptıgın isleri göster localde hepiniz developersiniz hepiniz süpersiniz harikasınız.
içerlemiş gibisin biraz ben öyle bir şey mi dedim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri