Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Mara Entertainment] Metin2 Hizmet Satış Konusu || Patron Çıldırdı 1-105 Files Srcli 2000 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luigina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 259
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GüncelNaz

bonusla açtıkları serverde oyun coreden geçilmiyor zindanlarda atıyor zindanlara grup olarak da girilmiyor + basma malzemesi bulmak ölüm dün dc de dc yönetimiyle şaşkına döndük 80 level hesap 40 40 2 hesaba bölünmüş isimleri de aynı item kayıpları da cabası düzelt düzelt bitiremiyorlar sorunları bir de jantideki orhan mı ne varmış onla açmışlar birde bonus yalan yani sadece reklam yüzü anca milleti kandırıyorlar scorpion ayarlamış bir de zindanları zindanlar çok anormal sıkıntılı

Son düzenleme:
bonusla açtıkları serverde oyun coreden geçilmiyor zindanlarda atıyor zindanlara grup olarak da girilmiyor + basma malzemesi bulmak ölüm dün dc de dc yönetimiyle şaşkına döndük 80 level hesap 40 40 2 hesaba bölünmüş isimleri de aynı item kayıpları da cabası düzelt düzelt bitiremiyorlar sorunları bir de jantideki orhan mı ne varmış onla açmışlar birde bonus yalan yani sadece reklam yüzü anca milleti kandırıyorlar scorpion ayarlamış bir de zindanları zindanlar çok anormal sıkıntılı
Karalamayı bırak sen açta senide görelim. Oyunu kimin açtığı kimin yüz olduğu seni ilgilendirmedigi gibi oyuncuları da ilgilendirmez. Birsürü zindan eklenmis illaki hata sorun cıkacaktır önemli olan çözebilmekte ki bunun için yoğun zaman harcayıp çözüyorlar yavaş yavaş. Core alınıyorsa da çözülüyor. Bu iki uşağın yaptıklarını hadi sen yap diğer konusanlar yapsın anca konusursunuz dır dır dır dır is yapmaya gelince ben divilopirim iste söyle iyiyim böyle iyiyim hattrackter ordan derler adama.

Karalamayı bırak sen açta senide görelim. Oyunu kimin açtığı kimin yüz olduğu seni ilgilendirmedigi gibi oyuncuları da ilgilendirmez. Birsürü zindan eklenmis illaki hata sorun cıkacaktır önemli olan çözebilmekte ki bunun için yoğun zaman harcayıp çözüyorlar yavaş yavaş. Core alınıyorsa da çözülüyor. Bu iki uşağın yaptıklarını hadi sen yap diğer konusanlar yapsın anca konusursunuz dır dır dır dır is yapmaya gelince ben divilopirim iste söyle iyiyim böyle iyiyim hattrackter ordan derler adama.
bunlar orda burda şöyle sorunsuz böyle sorunsuz millete akıl veren masal okuyan türler hep kendini üstün görenler onun bunun fikirlerini çalan insanlar bu yüzden hata yaptıklarında o övündükleri dosyalarını yüzlerine vurmak lazım bu şekilde herkesin başına gelebileceğini öğrensinler ordan burdan alarak emek vermeden iş yaparlarsa sonucunda böyle sorunlarla boğuşurlar bu yüzden o serverdeki sorunları yorum olarak yazmayı tercih ettim karalama değil gerçekleri söylüyorum şimdi gözlerine uyku girmiyor düzelticem diye uğraşıyorlar daha dikkatli olsalar daha az sorun çıkar rahat ederlerdi ben o serverde farm yapıyorum boştayım çünkü oynuyorum ama sorunlar ve dengesizlik insanı oyundan soğutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri