Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lütfen Tanıtımı 5 Dakikanızı Ayırıp İyice Bakın Lütfen .3-4 Dakika Okumakla Hiç Bir Şey Kaybetmezsiniz Emin Olun . Ayrıntılı Olarak Her şeyi Size Anlattım . Eminim TR Tipi Bir Server Arıyorsanız Bu Server Çok Hoşunuza Gidecektir !
Oyundaki amacımız ; zor ama oyunu sıkıcı hale getirmeden size oynatmaktır . Bir oyunda ne kadar ticaret , alım - satım olursa o server daha zevkli bir hale gelir . Bizde bu yüzden bazı itemleri npclere koymadık veya fazla bir fiyata koyduk . Efsun oranlarını sabit yapmadık ve efsun nesnesini paralı yaptık . Bu sizin açınızdan biraz sıkıntılı olabilir ama bütün itemlerinizi 2 günde yapacaksınız diye bir kaide olmadığı için bu konuda acele etmenize gerek yok bence . İtemlerinizi yapıp ek bir iteme güzel bir efsun tutturduğunuzda bunu güzel bir fiyata satma imkanına erişeceksiniz . Tamamıyle profesyonel ve kusursuz bir oyun yaşatmaya çalışacağız .
Oyunu açmamın amacı TR Tipi Serverların azalıp olanların da hepsinin aynı birbirinden farklı olmayan serverlar olmasıdır . Bunu fark ettim ve niye daha üst düzey bir TR tarzı server açmayayım ki dedim . Amacımız diğer TR tipi serverlardan farklılık yaratıp sizinde bu heyecana ortak etmektedir . Şuna inanıyorum ki hem oyun oynarken zevk alıcaksınız hemde bir sorununuz olduğu zaman en kısa zaman da destek alıcağınız için memnun kalıcaksın . Tanıtımda belki çok fazla belli olmayabilir ama oynadıkça oyunun taını çıkartıp oyunun farkını anlayacaksınız . Merak ettiğiniz bir şey olursa özel mesaj atarak sorabilirsiniz .
Ve Daha Bir Çok Özellik Gelince Farkı Anlayacaksınız Zaten ...
Lafı Fazla Uzatmak İstemiyorum Zaten Nerdeyse Her Server Tanıtımında Gördüğümüz Sıradan Şeyler Devamı böyle şeylerle tanıtımı doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum .
Oyun Dışı Yeni Etkinliklerde Yapılacaktır . Genel Olarak Görsel Alana Dayalı Etkinliklerdir . Sadece Grafik Tasarım , İmza Dizayn ve Tanıtım Videosu Etkinlikleri Beceri Ve Program Bilgisine Dayanır . Eğer Bu Konuda Zayıfsanız Diğer Etkinlikler Sadece Araştırıp Resim Bulmaya Dayalıdır .
( Oyun Dışı Etkinliklerde ki görseller 5 Kişilik Bir Ekip Tarafından İncelenecektir )
+0 dan +4 %100
+5 %50
+6 %45
+7 %40
+8 %35
+9 %25
Şeklinde + Basma Oranlarımız Mevcuttur ...
Bu Kısımda Size Kasılma Ve İtem Droplarında Bahsetmek İstiyorum .Sadece Özet Geçiyorum Önemlileri Yazıyorum .
Kısacası Çıkan İtemler TR'deki Gibi Eşdeğerdir .
Oyundaki droplarımız kapalı olacaktır . Ancak çeşitli eventleri kazanan ülke ve loncalara bu oran arttırılacaktır . Ayrıca drop eventleride arada sırada yapılacaktır . Onun dışında herkes çabuk level atlamasın diye droplar kapalı olacaktır . Böylece kısa sürede level atlanılmadığı için oyuncular için oyun daha da kalıcı olacak ve oyunda bir amacınız çabuk bitmeyecek .
Maximum HP >> 1500 - 2000
Kılıç , Çift-El , Bıçak Vb. Savunmalar >> 6 - 10 - 15
Yarı-İnsan Bonusu >> 5- 10 - 15
Büyüye Karşı Dayanıklılık >> 10 - 15
Şimşeğe Karşı Dayanıklıklık >> 10 - 15
Rüzgar Dayanıklılığı 10 - 15
Ateşe Karşı Dayanıklılık >> 10 - 15
Zehirleme Değişimi >> 3 - 5 - 8
Sersemletme Şansı >> 3 - 5 - 8
Kritik Vuruş >> 5 - 10 - 15
Delici Vuruş >> 5- 10 -15
Ölümsüzlüklere Karşı Güçlülük >> 10 - 15 - 20
Zeka , Güç , Çeviklik >> 6 - 10 - 12
Vb Efsun Oranlarımız Vardır . Efsunları Sabit Yapmadım Bunun Sebebi İse Oyundaki Pazar Alanını Ve İtemlerin Değerini Arttırmak İçin Yaptım . Oyun İçi İtem Alış-Verişi Ve Pazar Alanları Daha Çok Olursa Daha Hoş Bir Oyun Olacaktır .
Catacomb'a Kuledeki Azrail'i Kesip Çıkan Ametist Anahtarla Girebilirsiniz . Herhangi bir Level Sınırlaması Yoktur .
Gibi Bir Takım İtemler Çıkmaktaır . Bunun Yanında Büyük Boy Güneş Ve Ay İksirleri , Ejerha Pulu Ve Pençesi , Azrail Sanığı Vb İtemler Çıkmaktadır .Resimde Gördüğünüz Kalkan +9 Olduğu Zaman %10 Beceriye Karşı direnç Verir Ve Buda Sizin Aldığınız Zararı Çok Güzel Bir Oranda Azaltmanızı Sağlar .
Bir enerji kristali
Enerji Kristali nasıl üretilir?
35 Level ve üzeri silah,zırh,takı ve kıyafet gibi ekipmanlarınızı Kimyager e götürdüğünüz takdirde, Kimyager onları yok ederek bir seferde 15 e kadar enerji parçası
Enerji Sisteminin maliyeti nedir?
Bir enerji kristalinin maliyeti 1000 yang dır.
Enerji Sistemini ne zaman kullanabilirim?
Karakteriniz en az 35 level olmalıdır.
Kimyager e hangi eşyaları götürebilirim?
Level 35 ve üzeri tüm silah,zırh,takı ve kıyafet ekipmanlarınızı götürebilirsiniz.
Eşya yok olduğu halde, enerji parçası üretimi başarısız olabilirmi?
Evet başarısız olabilir,fakat her karakterin ilk defa yapacakları enerji parçası ve enerji kristali üretimi %100 başarı sağlar.Daha sonraki denemelerde başarı oranı şansa bağlıdır,fakat başarılı olmayı etkileyen en önemli etken,götürdüğünüz eşyanın değeridir.Götürdüğünüz eşya ne kadar değerli ise,başarı şansı o kadar yüksektir.
Enerji çubuğundaki renkler ne anlama gelir?
Güç Bineği Nedir?
Güç Bineği sonradan geliştirebilir binektir.Bu binekler bazı bonuslar vermektedir,binekler gelişim sırası ile 3 gruptur.Yavru Binek,Yetişkin Binek,Cesur Binek.
Güç Bineğini Nereden Alabilirim?
Seyise vereceğiniz
Nasıl Bonus Seçerim?
Bir güç bineği elde etmek için,seyise sertifikanızı verdiğiniz zaman,seyis size soracaktır;handi özelliği kullanmak istiyorsun diye,bineklerin verdiği mevcut bonuslar şunlardır:Canavarlara karşı güç, EXP ,max.HP, Saldırı veya savunma değeri.
Farklı aşamalarda bineğin özellikleri nelerdir?
Catacomb'a Kuledeki Azrail'i Kesip Çıkan Ametist Anahtarla Girebilirsiniz . Herhangi bir Level Sınırlaması Yoktur .
Gibi Bir Takım İtemler Çıkmaktaır . Bunun Yanında Büyük Boy Güneş Ve Ay İksirleri , Ejerha Pulu Ve Pençesi , Azrail Sanığı Vb İtemler Çıkmaktadır .Resimde Gördüğünüz Kalkan +9 Olduğu Zaman %10 Beceriye Karşı direnç Verir Ve Buda Sizin Aldığınız Zararı Çok Güzel Bir Oranda Azaltmanızı Sağlar .
Son düzenleme: