farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Evohes [10] vs [3] lAweRy [SETINE VS]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evohes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
5g6P2l.jpg
1LO1DG.jpg

CACA VE EROS YOKKEN NE OLDUGUNU BILIYORUZ ZATEN .D DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK ASIMCIM HADI SIMDI GÖRŞZ PEŞİNDE KOŞAN YOK KENDİ AYAGINLA BANA VS YE GELİCEKSİN SEN BBYSS GG :D
Çarım afk ken atrıgın pmleri foto alıp foruma atıyorsun setine dedin geçtik ve kestimm seni 10 3 setide vermedin yürü işine yazma

SETİNE VS DİYİP BEN YOKKEN GENELDEN PRİM KASMA URAŞLARI VE BİR ÇOK ŞEYİ YAPTIN SENİ TEBRİK ETMİCEM MUSTAFA SEN YENİLMEYE MAHKUMSUN PEK BEKLEDİM GİBİ CIKMADIN FARK YEDİN BU SENINLE OLAN SON VSDİ BIRAK SETİNDE SENDE KALSIN UNUTMA GEÇTİĞİNİZ YOLLARDA AYAK İZİM VAR BENİM

Susarak kazandığın değeri boş konuşarak harcama derim Asım Mustafa yı kesmiş olabilirsin belki ama aşağılama işleri çok yanlış bak sana ben ws dedim sen neden benimteklifime cevap vermedin neymiş Narsinha batu kabul etseydi onla atıcaktım diyodun peki o atmadı ben teklif ettim neden kabul etmedin yoksa benidemi kestin ? :cool:

Susarak kazandığın değeri boş konuşarak harcama derim Asım Mustafa yı kesmiş olabilirsin belki ama aşağılama işleri çok yanlış bak sana ben ws dedim sen neden benimteklifime cevap vermedin neymiş Narsinha batu kabul etseydi onla atıcaktım diyodun peki o atmadı ben teklif ettim neden kabul etmedin yoksa benidemi kestin ? :cool:
Ben istedimi istedim vakit kesmek istiiyorum farzetki seni galeye almadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri