- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
SETİNE VS DİYİP BEN YOKKEN GENELDEN PRİM KASMA URAŞLARI VE BİR ÇOK ŞEYİ YAPTIN SENİ TEBRİK ETMİCEM MUSTAFA SEN YENİLMEYE MAHKUMSUN PEK BEKLEDİM GİBİ CIKMADIN FARK YEDİN BU SENINLE OLAN SON VSDİ BIRAK SETİNDE SENDE KALSIN UNUTMA GEÇTİĞİNİZ YOLLARDA AYAK İZİM VAR BENİM
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Pf yakupta asım vs atmıcak diye ağlıyoduyollar sizin olsun .
Dipnot: Ben kaybedeceğim vs'dede dans ederim . Özüm bu kazanıp kaybetmek değil aldığım zevkle eğlenceye bakarım .![]()
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrikler Asım
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ayni konuyu ikikez acma primde kasma agliya agliya kestin evet dogru dun aksam ortaya silah koydun benim koyamicagimi dusundun ama yanildin vsye gelmedigin gibi sustun ole kaldin atamicagin vslere konusma senin yuzunden cacayla ve erosla aram bozuluyor sakin bana bir daha vs deme zaten caca eros oyunda yokkken vs atamiyorsun ki birde surayim.diye ortada geziyorsun evet sen beni kestin yine diyorum agliya agliya kestin ama ben sizin kullandiginiz seti lAweRy - 10. EROS 4 OLARAK KESTİM bir daha karsima gelme asim hadi gg 

- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
2 kere acma söz konusu degıil zaten konuyu ben acıcktm arkadasm acmıs bende kapattrp kendim actım bunda bısey yok sus ve aglamaya devam etAyni konuyu ikikez acma primde kasma agliya agliya kestin evet dogru dun aksam ortaya silah koydun benim koyamicagimi dusundun ama yanildin vsye gelmedigin gibi sustun ole kaldin atamicagin vslere konusma senin yuzunden cacayla ve erosla aram bozuluyor sakin bana bir daha vs deme zaten caca eros oyunda yokkken vs atamiyorsun ki birde surayim.diye ortada geziyorsun evet sen beni kestin yine diyorum agliya agliya kestin ama ben sizin kullandiginiz seti lAweRy - 10. EROS 4 OLARAK KESTİM bir daha karsima gelme asim hadi gg![]()