Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ayni konuyu ikikez acma primde kasma agliya agliya kestin evet dogru dun aksam ortaya silah koydun benim koyamicagimi dusundun ama yanildin vsye gelmedigin gibi sustun ole kaldin atamicagin vslere konusma senin yuzunden cacayla ve erosla aram bozuluyor sakin bana bir daha vs deme zaten caca eros oyunda yokkken vs atamiyorsun ki birde surayim.diye ortada geziyorsun evet sen beni kestin yine diyorum agliya agliya kestin ama ben sizin kullandiginiz seti lAweRy - 10. EROS 4 OLARAK KESTİM bir daha karsima gelme asim hadi gg![]()
Valla ne güzel diyosun sen öyle Çaça Eros oyunda olmasa ws atmazsın diye
) valla kardeş sende LonneLy nin wslik setleri olmasa kuşağı eli ve benzeri tüm herşey olmasa hiç bişeysin bunuda biliyosun dimi
o itemler sende olmasa etkisiz elemansın
hani gelip burda setine vs diyip o setlerle artislik yapıp yenildiğinde adama seti vermeyip kaçma burda boş boşta konuşma benide konuşturma istersen. Ne demişler bükemediğin eli öpeceksin awery... Tüm herkes sana türkü söylüyor 
Valla ne güzel diyosun sen öyle Çaça Eros oyunda olmasa ws atmazsın diye) valla kardeş sende LonneLy nin wslik setleri olmasa kuşağı eli ve benzeri tüm herşey olmasa hiç bişeysin bunuda biliyosun dimi
hani gelip burda setine vs diyip o setlerle artislik yapıp yenildiğinde adama seti vermeyip kaçma burda boş boşta konuşma benide konuşturma istersen. Ne demişler bükemediğin eli öpeceksin awery... Tüm herkes sana türkü söylüyor
![]()

CACA VE EROS YOKKEN NE OLDUGUNU BILIYORUZ ZATEN .D DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK ASIMCIM HADI SIMDI GÖRŞZ PEŞİNDE KOŞAN YOK KENDİ AYAGINLA BANA VS YE GELİCEKSİN SEN BBYSS GG

senin hiç konuşmana gerek yok daha kendı carında vs atamıyorsun gökhan o zman bileğimi öpeceksinValla ne güzel diyosun sen öyle Çaça Eros oyunda olmasa ws atmazsın diye) valla kardeş sende LonneLy nin wslik setleri olmasa kuşağı eli ve benzeri tüm herşey olmasa hiç bişeysin bunuda biliyosun dimi
![]()
SANA VERDIGIM 7 EL AVANS FAZLA BİLE HADİ GG