Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ağlıyan yok bole olmaya devam et sen konu guncellersin ben vs atarim.2 kere acma söz konusu degıil zaten konuyu ben acıcktm arkadasm acmıs bende kapattrp kendim actım bunda bısey yok sus ve aglamaya devam et

2 gun once 3 kere üst üste kesildiniz bana karsı 1 tane vs kazandın oda bala 10 8 ve 2 cisi caca eros oyunda yokken vs atmıyorsun soz konusu bile değil farklı kestiğim kişileri bidaha kssmiyorum ve herkesin seti farklı caca kendne ozel seti ben kendme özel eros kendne özel bu seni sansa vs alınca hepimizi kesmiş anlamına getirmıyor konuyu kirletme yorma beni bidahaAğlıyan yok bole olmaya devam et sen konu guncellersin ben vs atarim.![]()
suan evde deilim ama sana kanitlicam caca eros oyunda yokken ki halini ve onlar oyundayken halini .d2 gun once 3 kere üst üste kesildiniz bana karsı 1 tane vs kazandın oda bala 10 8 ve 2 cisi caca eros oyunda yokken vs atmıyorsun soz konusu bile değil farklı kestiğim kişileri bidaha kssmiyorum ve herkesin seti farklı caca kendne ozel seti ben kendme özel eros kendne özel bu seni sansa vs alınca hepimizi kesmiş anlamına getirmıyor konuyu kirletme yorma beni bidaha
Farketmiyor seninle olan vsimiz biitmiştir istediğin kadar pesimde kos vs dye son vsdi ve yakupla senle işim bitti başka kişilerle atacağım artıksuan evde deilim ama sana kanitlicam caca eros oyunda yokken ki halini ve onlar oyundayken halini .d
Eyvallah kardeşim saolasınTebrikler..