BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Evohes [10] vs [3] lAweRy [SETINE VS]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evohes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Ağlıyan yok bole olmaya devam et sen konu guncellersin ben vs atarim. :D
2 gun once 3 kere üst üste kesildiniz bana karsı 1 tane vs kazandın oda bala 10 8 ve 2 cisi caca eros oyunda yokken vs atmıyorsun soz konusu bile değil farklı kestiğim kişileri bidaha kssmiyorum ve herkesin seti farklı caca kendne ozel seti ben kendme özel eros kendne özel bu seni sansa vs alınca hepimizi kesmiş anlamına getirmıyor konuyu kirletme yorma beni bidaha

2 gun once 3 kere üst üste kesildiniz bana karsı 1 tane vs kazandın oda bala 10 8 ve 2 cisi caca eros oyunda yokken vs atmıyorsun soz konusu bile değil farklı kestiğim kişileri bidaha kssmiyorum ve herkesin seti farklı caca kendne ozel seti ben kendme özel eros kendne özel bu seni sansa vs alınca hepimizi kesmiş anlamına getirmıyor konuyu kirletme yorma beni bidaha
suan evde deilim ama sana kanitlicam caca eros oyunda yokken ki halini ve onlar oyundayken halini .d

suan evde deilim ama sana kanitlicam caca eros oyunda yokken ki halini ve onlar oyundayken halini .d
Farketmiyor seninle olan vsimiz biitmiştir istediğin kadar pesimde kos vs dye son vsdi ve yakupla senle işim bitti başka kişilerle atacağım artık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri