Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
güncel
Pek vs sarmadı knk ama yapcak birşey yok güzel evire cevire kestin belki az bişi zayıflamıştır lAweRyl kardeşimiz.
Tebrikler knk .
Dipnot: artık vs demez diye umuyorduk ama hale vs diyor

Hepinize benden birertane biberonnnnn
Tebrikler knk .
Dipnot: artık vs demez diye umuyorduk ama hale vs diyor

Hepinize benden birertane biberonnnnn

Aahahahaha yapcak bişe yok kanka ya attımız son vsdi onla ve olay bitti artıkPek vs sarmadı knk ama yapcak birşey yok güzel evire cevire kestin belki az bişi zayıflamıştır lAweRyl kardeşimiz.
Tebrikler knk .
Dipnot: artık vs demez diye umuyorduk ama hale vs diyor![]()
![]()
Hepinize benden birertane biberonnnnn![]()
daha vs yok ona yeterBenim Alakam Olmayan Vs de 2 de bir benim ismimi geçirmenizden rahatsız oluyorum. mesele item vermekse vs atanların çoğuna item verdik. ben sizin başınızı 10-4 kestim derken vs bu yenmekde var yenilmekde aynı gün 30 dk öncede ben kestim 10-7 3 gün boyunca etiketde etmedim.başınızı kestim derken kendime bi hakaret görüyorum düzeltmenizi öneririm iyi oyunlar
Arkadaşa onu anlatmaya ugrasıyorum fakat o bunu hala anlamıyor değişik biriBenim Alakam Olmayan Vs de 2 de bir benim ismimi geçirmenizden rahatsız oluyorum. mesele item vermekse vs atanların çoğuna item verdik. ben sizin başınızı 10-4 kestim derken vs bu yenmekde var yenilmekde aynı gün 30 dk öncede ben kestim 10-7 3 gün boyunca etiketde etmedim.başınızı kestim derken kendime bi hakaret görüyorum düzeltmenizi öneririm iyi oyunlar