Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Haklısın galaya almadın gülmelimiyim Asım neydi eline t sine ws atıyorum falan mıydı ozaman dün akşamki ejderine ws konusundada ses çıkmadı yoksa klavyenmi bozuk senin ondan mı böyle yapıyosunBen istedimi istedim vakit kesmek istiiyorum farzetki seni galeye almadım

Ve şunuda unutma ki her istediğini istediğin vakit kesemiceni sende biliyosun o yüzden bu tarz tavırlar sergiliyosun sadece prim kasmak amaçlı neyse sana konunda başarılar klavyen bozuk heralde yazarken zorlanırsın

Kardeşim siz yenisiniz ben yıllardır vs atıyorum sizn gibiler bitmedi zaten eglendiriyorsunuz sadece benim sizden kat kat üstün oldugumu blıyorsnuz zorunuza gıdıyorHaklısın galaya almadın gülmelimiyim Asım neydi eline t sine ws atıyorum falan mıydı ozaman dün akşamki ejderine ws konusundada ses çıkmadı yoksa klavyenmi bozuk senin ondan mı böyle yapıyosun
Ve şunuda unutma ki her istediğini istediğin vakit kesemiceni sende biliyosun o yüzden bu tarz tavırlar sergiliyosun sadece prim kasmak amaçlı neyse sana konunda başarılar klavyen bozuk heralde yazarken zorlanırsın![]()

evet gorduk asımcım dun gece vs atmayıp saat 21:30 setıne dıyıp oyuna gelıp keyfımın kahyasımın dıyerek ne oldugunu bellı ettın cok guzel donuyorsun fırıldaklar yetısemıyor hadı gg artık kaleye almıyroum senıKardeşim siz yenisiniz ben yıllardır vs atıyorum sizn gibiler bitmedi zaten eglendiriyorsunuz sadece benim sizden kat kat üstün oldugumu blıyorsnuz zorunuza gıdıyor![]()