- Konular
- 121
- Online süresi
- 6d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 1,092
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sorularıma kaçamak cevap veriyorsun diyorumki tüm müşterilerim burada hangisiymiş gidip onu diyen ? tabiki kimse sadece bir laf atıyor ortaya insanları aldatıyor begenmedigim bir filesede olsa yorum yapmam kişi begenir alır yok bana bırakma o yorumu nerede o adam ya acsada konusmaya ceksem yok cekemez öyle biri yok olsa zaten suana kadar 40 defa cevap yazardı sen hala bunu anlamıyorsun anlamamak istiyorsun hakkında 4 den fazla şikayet konusu acılmıs forumda satışları kapatılmış birini çıkıp burada savunuyon sonra muhafız değilim diyorsun neysin peki ?
Tane tane yazayım o zaman
İlk olarak sorularına kaçamak cevap vermiyorum bunun için herhangi bir nedenimde yok. Tekrar ediyorum seni gayet iyi anlıyorum. Farkındaysan yok sen haklısın hayır o haklı gibi bir polemiğe girmedimde. Maalesef ki insanların hepsi dürüst değil iyi değil çeşit çeşit insan var. Sana yapılmaması gereken bir davranış yapıldığında hemfikiriz. Eğer yapmadığını iddaa ediyorsa gelip burda o müşterinin kanıtını sunması gerek buraya kadar tamamız değil mi?Bundan sonrası benim bu konuya yazma sebebim sen bir moderatörsün yetkilisin kim hoşlanır kim hoşlanmaz bilinmez ama farkında olmalısın ki sen bir örnek teşkil ediyorsun bu forum üyeleri için. O yüzden senin lisanın anlatımın bu konuda sert olmuş biraz daha yumuşak olabilirdi. Filesında 5 bug bulurum karaktersiz gibi söylemler benim mantığımda yakışık kalmamış sana çünkü sen öyle olmadığın halde kötülendiğini düşünerek olumsuz etkilendiğini belirtiyorsun fakat bu söylemlerinle karşındaki insan daha kötü bir konuma düşmüş oluyor. Bunlardan arıtarak çok daha güzel bir dille kimin ne olduğunu belli edebilirdin zaten. Son olarak inan kimsenin muhafızı değilim ben sadece doğru olanı savunurum.Beni muhafız vs. diye suçlaman için herhangi bir gerekçende yok ne seninle bir problemim olmuştur nede konuda bahsettiğin arkadaşı tanırım umarım anlatabilmişimdir.
- Konular
- 67
- Online süresi
- 5m 46s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
boş heyecan aramayın burdada benim şikayet konum mevcut aynı şekilde
https://forum.turkmmo.com/konu/3547210-gokmen-design-official-40k-kalitesizligi/
yalakalık yapmayın kimseye bedava bişey vermez bunlar.
https://forum.turkmmo.com/konu/3547210-gokmen-design-official-40k-kalitesizligi/
yalakalık yapmayın kimseye bedava bişey vermez bunlar.
- Konular
- 163
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 37m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
karaca kardeşim zeval2 senin filesinde hack yemedimi ?
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
karaca kardeşim zeval2 senin filesinde hack yemedimi ?
Bu kadar takip ediyorsun neyden hack yediginide takip edersin o zaman kardeşim.Files tabanlı chmi düşmüş bugmu olmuş, sunucu hacklenmiş sunucu güvenliğinidemi ben alayım insanların ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)